Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Σταματήστε τον Axl Rose!


Η Κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε ότι ο τίτλος του νέου album των Guns n' Roses "Chinese Democracy" είναι πολύ προβοκατόρικος και το απαγόρευσε από τα δισκοπωλεία αλλά και από τις μηχανές αναζήτησης στο internet.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Η πρόσβαση στο site chinesedemocracy.com καθώς και στο επίσημο site των Guns n' Roses είναι κομμένη για τους fans του συγκροτήματος στην Κίνα, οι οποίοι μπορούν να ακούσουν κάποια από τα νέα τραγούδια μόνο στο MySpace του συγκροτήματος.

Παράλληλα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας δήλωσε πως "είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Δεν ξέρω αν έχει απαγορευτεί, μπορεί να είναι απλά φήμη".

Εν τω μεταξύ, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού, εξαιτίας της κυκλοφορίας του εν λόγω album το αναψυκτικό Dr. Pepper έχει γίνει ανάρπαστο. Όχι, ο Axl Rose δεν άλλαξε επάγγελμα, απλά η εν λόγω εταιρεία έβαλε στοίχημα τον περασμένο Μάρτιο ότι αν το album κυκλοφορήσει μέσα στο 2008, θα μοιράσει δωρεάν το Dr. Pepper σε όλη την Αμερική!

Η διαδικασία είναι απλή, μπαίνεις στο site του Dr. Pepper και κάνεις αίτηση για δωρεάν κουπόνι. Τη Δευτέρα 24/11 που κυκλοφόρησε το "Chinese Democracy", το site, όπως ήταν αναμενόμενο, "έπεσε" λόγω αυξημένης ζήτησης και η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την προσφορά μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Mad Tv

blogger templates 3 columns | Make Money Online