Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

X-Factor Live 28/11 News



Αυριο το 6ο Live Show του X-Factor

Πως “κινήθηκαν” οι 4 managers αυτήν την εβδομάδα και πώς μοίρασαν τα τραγούδια στους παίκτες ;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

O Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε για τα δύο group της ομάδας του, τα "Κόκκινα Χαλιά" και το "Τριημιτόνιο" να διαγωνιστούν σε δύο τραγούδια πολύ γνωστά και αγαπημένα στο κοινό, με σκοπό δείξουν ένα διαφορετικό ύφος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους και από ό, τι δείχνουν στις πρόβες μάλλον θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν για μία ακόμη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λεβέντης θέλει τα δύο κορίτσια της ομάδας του, η Ιωάννα και η Ειρήνη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποφύγουν την περιπέτεια της υποψηφιότητας προς αποχώρηση όπως συνέβη με την Ιωάννα την περασμένη εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό τα τραγούδια που έχει επιλέξει για εκείνες είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους και το μόνο που έχουν να κάνουν τα κορίτσια είναι να δουλέψουν πολύ στις πρόβες ώστε να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Ο Νίκος Μουρατίδης έχει σαν στόχο να παραμείνει αλώβητη η ομάδα του και αυτή την εβδομάδα και έτσι επέλεξε τραγούδια που για την Κέλλυ, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο αποτελούν πρόκληση για τον καθένα ξεχωριστά. Και οι τρεις τους είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την παρουσία τους στο live της Παρασκευής και δηλώνουν έτοιμοι να κερδίσουν με την εμφάνιση τους κοινό και κριτική επιτροπή.

Τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη που βρίσκεται σε θέση ισχύος σε σχέση με τους άλλους τρεις κριτές καθώς η ομάδας της δεν έχει καμία απώλεια ως τώρα στο παιχνίδι, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Έτσι ο Λούης, ο Λούκας, ο Νικόλας και ο Χρήστος ευελπιστούν να παραμείνουν πιστοί στις καλές εμφανίσεις τους και να διατηρήσουν την εξαιρετική εικόνα που έχουν δείξει στα προηγούμενα live.

blogger templates 3 columns | Make Money Online