Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

«4» το νέο σήριαλ του Χ. Παπακαλιάτη !!!


Πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται το νέο σήριαλ
του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «4»
έχει συζητηθεί πάρα πολύ και έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρώτο επεισόδιο παρουσιάστηκε...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Χθες το Mega κάλεσε τους Δημοσιογράφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να τους παρουσιάσει το πρώτο επεισόδιο –και λίγα λεπτά από το δεύτερο- από το σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «4».

Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου εκτός από τους δημοσιογράφους παραβρέθηκαν και οι 4 βασικού πρωταγωνιστές του σήριαλ, Χριστόφορος Παπακαλίατης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Πάνος Μουζουράκης.

Το σήριαλ παρουσιάζει μια μητέρα , την οποία υποδύεται η Νένα Μεντή, η οποία έχει τέσσερις γιούς τους οποίους υποδύονται οι τέσσερις πρωταγωνιστές και χαϊδευτικά τους αποκαλεί «τέσσερις εποχές».

Στο σήριαλ παρουσιάζεται η ζωή των τεσσάρων αδελφιών, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό γεγονός αλλάζει ριζικά. Όπως είπε και ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα δούμε τέσσερις σειρές σε μία.

Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσει επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα υποδύεται την γυναίκα του Χριστόφορου καθώς και η Δανάη Σκιάδη που την γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Σάκη Ρουβά στην ταινία «Alter Ego».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα επεισόδια έχουν γυριστεί και θα γυριστούν και άλλα στην Νέα Υόρκη.

Στο σήριαλ αυτό ο Χριστόφορος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την On Productions αφήνοντας την επι πολλά χρόνια συνεργασία του με το Studio ATA.

Παρακολουθήστε μερικά από τα trailer του σίριαλ καθώς και το βίντεο με την παρουσίαση του.













blogger templates 3 columns | Make Money Online