Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Going Youth Festival 2009 !!!



Το πιο ανατρεπτικό φεστιβάλ της πόλης,
με περισσότερους από 300 νέους καλλιτέχνες έως και 29 ετών,
έρχεται στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Καθημερινά από τις 5 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το Φεστιβάλ υποδέχεται κοινό και καλλιτέχνες.

Από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται στον πιο ζωντανό, εναλλακτικό και πολύπλευρα καλλιτεχνικό χώρο της πόλης! Θέατρο, Χορός, Μουσική, Εκθέσεις Φωτογραφίας και Εικαστικών, Video-Art από 300 και πλέον καλλιτέχνες, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, σε ένα Φεστιβάλ όπου οι νέοι καταθέτουν τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα.

Καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί, ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές επιλογές θα περιμένει τους επισκέπτες.

Σε πέντε ημέρες το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει 20 παραστάσεις Θεάτρου και Χορού, 27 μουσικά συγκροτήματα, 50 εικαστικούς και φωτογράφους, 10 δημιουργούς video-art, θα υποδεχτεί καλλιτέχνες του “δρόμου” (street art), perfomeres του skate, εικαστικούς στο wall painting & graffiti, ενώ το Σαββατοκύριακο θα καλωσορίσει γονείς με τα παιδιά τους με πλούσιες δραστηριότητες για όλους.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν οι Διαδρομές Πολιτισμού και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου & Χορού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Έπειτα από τη μεγάλη και ένθερμη ανταπόκριση στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τις αιτήσεις που λάβαμε να αγγίζουν τις 500, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα πολυποίκιλο και πολύπλευρο.

Η φετινή διοργάνωση έχει ως βασικό στόχο να δώσει βήμα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Αθήνα και από κάθε σημείο της Ελλάδας και να παρουσιάσει δείγματα της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας.


ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Going Youth Festival 2009 λειτουργεί με ανοιχτό χαρακτήρα και εντάσσει την εθελοντική συμμετοχή πολλών ατόμων σε όλα τα στάδια και τους τομείς της διοργάνωσης.

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να βρεθούν από κοντά στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vol@goingyouthfestival.gr

Γενική είσοδος/ημέρα:

10 ευρώ (ΗΜΕΡΗΣΙΟ) περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων.
Εισιτήριο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (5 ημέρες του φεστιβάλ).
Φοιτητικό:25 ευρώ
Κανονικό:40 ευρώ.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στο κατάστημα Public

blogger templates 3 columns | Make Money Online