Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Παντρεύεται η Χριστίνα Κολέτσα ; + sexy φωτογράφηση

Παντρεύεται η Χριστίνα Κολέτσα ;

Εδώ και έξι μήνες, η sexy Χριστίνα Κολέτσα, διατηρεί δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκος Γιγουρτάκη. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν η Χριστίνα έκανε πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» που ανήκει στον πατέρα του Νίκου…


Διαβάστε στο Read More την συνέχεια και απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Χριστίνας από το Nitro που κυκλοφορεί.


Εδώ και έξι μήνες, η sexy Χριστίνα Κολέτσα, διατηρεί δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκος Γιγουρτάκη. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν η Χριστίνα έκανε πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» που ανήκει στον πατέρα του Νίκου.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, το ζευγάρι είχε μια έντονη διαφωνία που έθεσε τη σχέση τους σε κίνδυνο. Τότε εκείνος για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει πήγε και έκανε τατουάζ τα αρχικά της C C (Christina Coletsa)!

H κίνησή του αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια και πολλοί λένε τώρα ότι δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

"Ποτέ δεν έψαχνα να βρω τον καλό γκόμενο" λέει η Χριστίνα στο Nitro που κυκλοφορεί.

"Ερωτευόμουνα κάποιον και δεν υπολόγιζα τίποτα. Όχι ότι έχω μάθει κάτι από όσα έχω περάσει, συνεχίζω να κοιτάζω μόνο το συναίσθημα" συμπλήρωσε η Χριστίνα.

Το ζευγάρι είναι, μάλιστα, τόσο ερωτευμένο που προσπαθούν να είναι συνέχεια μαζί.

Ο 27χρονος επιχειρηματίας ταξιδεύει συνεχώς στη Θεσσαλονίκη για χάρη της, αφού αυτή την εποχή τραγουδάει στο Fix, ενώ στενοί του φίλοι λένε πως, για πρώτη φορά στη ζωή του, βρήκε τη γυναίκα που τον έκανε να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια!

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Χριστίνας, στο Nitro που κυκλοφορεί.

PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ PHOTOSHOP ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

OXI RE ONTWS EINAI GIA XYSIMO H KOPELA...

blogger templates 3 columns | Make Money Online