Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Και πάλι στην νυχτερινή διασκέδαση η Δέσποινα Βανδή !!!


Τελικά θα κάνει εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή και φέτος.

Παρ όλο που είχε δηλώσει ότι δεν θα εμφανιστεί σε κάποια πίστα αυτόν τον χειμώνα, φαίνετε πως άλλαξε γνώμη μετά από μια δελεαστική πρόταση που δέχτηκε.

Διαβάστε στο Read More, για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, πριν λίγο καιρό έγινε μια προσέγγιση στη Δέσποινα από τον Λάκη Ραπτάκη για να διαδεχτεί τον Σάκη Ρουβά και τις αδερφές Μαγγίρα στις Χάντρες της πλατείας Ασωμάτων.

Ο Σάκης εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων του(βλ. Eurovision, X-Factor, κ.α), δεν επιθυμεί να τραγουδήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος, που έχει πλήρως ανακαινιστεί, βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που αναζητούσε η Δέσποινα για τις χειμερινές εμφανίσεις της.


"Θέλω να σταματήσω τα παραδοσιακά μπουζούκια. Δεν κρύβω πως έχω συμβιβαστεί στη ζωή μου με ανάλογες συνεργασίες. Τώρα θέλω να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Δεν θέλω να δουλεύω με γνώμονα το πόσα χρήματα θα βγάζω, αλλά το πόσο καλά περνάω σε αυτή τη δουλειά. Θα μπορούσα να κάνω διαφορετικές συνεργασίες όπου θα παίρνω τα μισά χρήματα, αρκεί να κάνω κάτι που πραγματικά θέλω" είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Παρ όλα αυτά, φαίνετε πως άρχισε να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του κ. Ραπτάκη και μάλλον θα την δούμε και πάλι στην νυχτερινή διασκέδαση.

Περισσότερα πληροφορίες, σύντομα εδώ !!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online