Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

«Μια νύχτα… χρυσή» για τον Πασχάλη Τερζή


Χρυσό μέσα σε μια μέρα, έγινε το νέο album του Πασχάλη Τερζή.

Το νέο album του Πασχάλη, με τίτλο «Μια νύχτα ζόρικη» έγινε χρυσό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και ο Πασχάλης, το γιόρτασε μαζί με φίλους και συνεργάτες…

Διαβάστε στο Read More, για την μαγευτική αυτή βραδιά.


Το νέο album του Πασχάλη, με τίτλο «Μια νύχτα ζόρικη» έγινε χρυσό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και ο Πασχάλης, το γιόρτασε μαζί με φίλους και συνεργάτες.

Το θέατρο “Χυτήριο”, όπου έγινε το party, γέμισε από φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες του Πασχάλη Τερζή.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Minos-EMI, κας Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους την χρυσή απονομή στον Πασχάλη Τερζή.

Στην συνέχεια έγινε η χρυσή απονομή στον Πασχάλη Τερζή, αλλά και σε αυτούς που δούλεψαν πολύ για αυτό το album, όπως τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Μάνο Ελευθερίου, τον Κώστα Φασουλά, τον Ανδρέα Νεοφυτίδη και τον Θάνο Παπανικολάου.

Φυσικά ο Πασχάλης, δεν παρέλειψε να ανταμείψει όλους όσους βρέθηκαν εκεί, ερμηνεύοντας τις νέες του ,“Χρυσές” επιτυχίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Μάνος Πυροβολάκης και πολλοί άλλοι.

Έκπληξη της βραδιάς, η εμφάνιση επι σκηνής των παικτών του X-Factor, οι οποίοι ερμήνευσαν το πρώτο single του “Χρυσού” album, με τίτλο «Κάνε ότι νομίζεις».

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online