Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

"Mad and the City" Επιτέλους έρχεται


Μετά από αρκετές αναβολές, επιτέλους η νέα εκπομπή του Alpha με τους παρουσιαστές του Mad Tv θα προβληθεί την Κυριακή στις 14:00.

Διαβάστε στο Read More τα πάντα, για την νεανική εκπομπή.

Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Αλέξανδρος Συμηριώτης - παρουσιαστές του Mad TV - θα είναι οι οικοδεσπότες της νεανικής, εβδομαδιαίας live εκπομπής "Mad and the City" που έρχεται στον ΑLPHA.

Παιδιά της πόλης, του σήμερα, που ζούνε αυτά που λένε και λένε γι’ αυτά που ζούνε. Παιδιά που ξενυχτάνε, διαβάζουνε, ακούνε πολύ μουσική, γυρνάνε παντού και ξέρουν καλά τι θα πει "sync my mp3 player" και "ollie". Οι τρεις παρουσιαστές του Μad ΤV για πρώτη φορά μαζί σε ένα συνδυασμό στο ίδιο πλατώ...

Απαραίτητα συστατικά του "Μad and the City": πολύ μουσική, αστείρευτο χιούμορ, χαλαρό attitude και παρεΐστικη ατμόσφαιρα! Διεθνής και ελληνική μουσική & showbiz επικαιρότητα, νεανικά lifestyle θέματα, πλούσια ρεπορτάζ & αφιερώματα για skate, graffiti, δισκοπωλεία, μουσικές σκηνές, μόδα, τάσεις, κ.α. τηλεφωνικά παιχνίδια με το κοινό, θεματικά Top 5, εβδομαδιαίο Charts με τα ελληνικά και ξένα videoclip που έπαιξαν περισσότερο στο Mad TV, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών και καλεσμένοι αγαπημένα αστέρια της μουσικής σκηνής αλλά & ενδιαφέροντα πρόσωπα της νεανικής κουλτούρας.




Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 14:00 από την τηλεόραση του ΑLPHA και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22:00 από το Mad TV.





Αναρτήσεις σχετικά με την εκπομπή "Mad and the City"

MAD & the City

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του «Mad and the city»

blogger templates 3 columns | Make Money Online