Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

X-Factor Live 14/11 - Αποχώρησε η Πολυξένη


Η Πολυξένη παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία που της έδωσε να δείξει το ταλέντο της υπογραμμίζοντας πως για εκείνη τώρα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της.

Διαβάστε την συνέχεια στο Read More. + Φωτογραφίες


Το τέταρτο βήμα για την κατάκτηση της κορυφής στο X FACTOR ολοκληρώθηκε. Ένα ακόμα εντυπωσιακό live show πραγματοποιήθηκε με συστατικά όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το X FACTOR, δηλαδή τα σημαντικά τραγούδια, τις εξαιρετικές ερμηνείες και βέβαια την ένταση και την αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι 13 διαγωνιζόμενοι ξεδίπλωσαν για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους στη σκηνή και προσπάθησαν να αποσπάσουν τα καλύτερα σχόλια της επιτροπής. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι. Φάνηκε όμως ξεκάθαρα πως όσο προχωράει το παιχνίδι τόσο τα πράγματα θα δυσκολεύουν και η παραμονή τους σε αυτό θα κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Στο X FACTOR δεν αξιολογείται μόνο η καλλιτεχνική παρουσία των παιδιών αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η προσωπικότητα τους. Έτσι, ένταση προκλήθηκε όταν ο Γιώργος αμφισβήτησε την κριτική που δέχθηκε στο προηγούμενο live με δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και που προβλήθηκαν σε video.

Οι αντιρρήσεις που εξέφρασε για τα σχόλια που δέχθηκε από τους κριτές περί της εξωτερικής του εμφάνισης, της αδυναμίας του να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι παρά τα 22 χρόνια προσπάθειας και της απουσίας αυθεντικών στοιχείων όταν εμφανίζεται στην σκηνή, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της κριτικής επιτροπής και ειδικότερα του Γιώργου Θεοφάνους που προσβεβλημένος και ενοχλημένος αποφάσισε να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Γιώργο από εδώ και στο εξής.

Το live show του X FACTOR δεν άφησε δυσάρεστη γεύση μόνο στον Γιώργο αλλά κυρίως στην Πολυξένη που αποχώρησε από το παιχνίδι. Την τρίτη φορά που βρέθηκε στην θέση της υποψήφιας για αποχώρηση δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι αφού οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του στο X FACTOR στον δεύτερο υποψήφιο, τον Κωνσταντίνο.

Παρά την απογοήτευσή της, η Πολυξένη παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία που της έδωσε να δείξει το ταλέντο της υπογραμμίζοντας πως για εκείνη τώρα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της.

Με τη στάση της αυτή έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον manager της Γιώργο Λεβέντη αλλά και τον Σάκη Ρουβά που της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Στο 4o live show εμφανίστηκε ως guest ο Χρήστος Δάντης που μαζί με το συγκρότημα "48 Ώρες" ερμήνευσαν τις νέες μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τη διασκευή του "Billie Jean" που ο γνωστός καλλιτέχνης ετοίμασε ειδικά για το X FACTOR.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online