Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Μιχάλης Χατζηγιάννης - "7"


Δύο χρόνια μετά από τον τετραπλά πλατινένιο δίσκο «Φίλοι και εχθροί», που ξεπέρασε ρα 120.000 αντίτυπα σε πωλήσεις(!), ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με νέο στούντιο album.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More + video


Το «7», είναι η έβδομη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του πιο ανήσυχου και εμπνευσμένου δημιουργού της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Μπήκε στην ζωή μας αθόρυβα πριν από 8 χρόνια με γρήγορα και ρυθμικά βήματα, με ήχο ηλεκτρικό και συνάμα μελωδικό, υπογράφοντας πάντα τραγούδια με διάρκεια στο χρόνο.

11 τέτοια τραγούδια περιλαμβάνει το νέο album «7», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και της Ελεάνας Βραχάλη, αλλά και του ίδιου του Μιχάλη στο τραγούδι «Άλλη μια νύχτα». Η ενορχήστρωση ανήκει σε έναν από τους μόνιμους πλέον συνεργάτες του, τον Soumka. 11 ολοκαίνουργια τραγούδια με φρέσκο ήχο, αλλά διαφορετικά μεταξύ τους. Το καθένα τους και μια μικρή ιστορία, μια ιδιαίτερη ψηφίδα σε αυτό το εντυπωσιακό παζλ, το γεμάτο δύναμη και συναίσθημα.

Ήδη το «Εμείς οι δύο σαν ένα», το πρώτο single του δίσκου έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Κι ενώ «Η αγάπη που μένει», το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Mega «Η Πολυκατοικία», ανεβαίνει θεαματικά στις προτιμήσεις του κοινού, οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει αυτός ο δίσκος δεν σταματούν εδώ. Η μαγική «Θάλασσα» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα, παρασύροντας μας σε μέρη μοναδικά αφήνοντας μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη.

Το track list toy album
Εμείς οι δυο σαν ένα
Η αγάπη που μένει (πολυκατοικία)
Νιώσε κοντά μου
Μη με κοιτάς
Όλα θα πάνε καλά
Θάλασσα
Παρ’ τα όλα δικά σου
Άλλη μια νύχτα
Που να σε βρω
Ανάποδα
Αναπτήρας

Ακούστε την υπέροχη ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Αναπτήρας»



Σχετικές αναρτήσεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από αύριο στο.. ράφι !!!
“Κλέφτης” (?)… ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Νέος Μιχάλης Χατζηγιάννης

blogger templates 3 columns | Make Money Online