Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

X-Factor Live 21/11 - Αποχώρησαν οι Juke Box


Ένα ακόμα φαντασμαγορικό X FACTOR live ολοκληρώθηκε.

Έντονες διαμάχες ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, αγωνία , ανατροπές και φυσικά εξαιρετικές ερμηνείες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς...
...που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής αλλά και των τηλεθεατών που το παρακολούθησαν από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ο Σάκης Ρούβας αφιέρωνε στην Κάτια Ζυγούλη τον "Αύγουστο" του Νίκου Παπάζογλου που ερμήνευσε ο Νικόλας,
τα πάντα άλλαξαν όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη χαρακτήρισε αδιάφορη και μέτρια τραγουδιστικά την εμφάνιση των "Juke Box".

O manager του πενταμελούς boy band, Γιώργος Θεοφάνους αντέδρασε και ζήτησε επιχειρήματα για τα συγκεκριμένα σχόλια, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά αναρμόδια την Κατερίνα Γκαγκάκη να κρίνει σε μουσικό επίπεδο την παρουσία των παιδιών. Όπως ήταν λογικό εκείνη υποστήριξε την άποψη της και έτσι προκλήθηκε ρήξη ανάμεσα στους δύο κριτές.

Πιστός στην αυστηρή κριτική του στην Ειρήνη ήταν για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Θεοφάνους που εμμέσως πλην σαφώς της είπε ότι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση της σε ένα από τα δύο κορίτσια της ομάδας του Γιώργου Λεβέντη, την Ανθή ή την Πολυξένη οι οποίες είχαν φύγει από το παιχνίδι στα προηγούμενα live αφού σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση είναι καλύτερες από εκείνη.

Η διαμάχη Κατερίνας Γκαγκάκη και Γιώργου Θεοφάνους συνεχίστηκε όταν ο γνωστός συνθέτης αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογής του τραγουδιού στο οποίο διαγωνίστηκε ο Λούκας. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως διακρίνει μία αδυναμία στην ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη να καθοδηγήσει σωστά όσον αφόρα στο ρεπερτόριο τον νεαρό τραγουδιστή από την Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της.

Η ένταση μεταξύ των μελών της επιτροπής κορυφώθηκε όταν ο Νίκος Μουρατίδης συγκινημένος υποστήριξε ότι θέλει να βοηθήσει πολύ τον Γιώργο Κλακουμάνο να κερδίσει όλα αυτά που έχει στερηθεί εδώ και 22 χρόνια. Ο Γιώργος Θεοφάνους χαρακτήρισε τη στάση του Νίκου Μουρατίδη ξεπερασμένη και ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να προκαλέσει την εύνοια του κοινού στο πρόσωπο του Γιώργου Κλακουμάνου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νίκος Μουρατίδης αντέδρασε έντονα ανταπαντώντας για αντίστοιχη στάση του γνωστού συνθέτη στο προηγούμενο live προκαλώντας ένταση στο τραπέζι της επιτροπής.
Έκπληξη προκάλεσε στους διαγωνιζόμενους αλλά και στους κριτές το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση βρέθηκαν οι "Juke Box" και η Ιωάννα παρά το γεγονός ότι η παρουσία τους στο live ήταν αρκετά καλή.

Οι δύο υποψήφιοι είχαν μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να μείνουν στο παιχνίδι τραγουδώντας ένα τραγούδι δικής τους επιλογής.H Ιωάννα επέλεξε να τραγουδήσει το "Beautiful" της Christina Aguilera και ενώ οι "Juke Box" το "Apologize" του Timbaland. Τελικά η Ιωάννα ήταν εκείνη που έπεισε τους κριτές και παρέμεινε στο X FACTOR μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η στάση του Γιώργου Θεοφάνους που ψήφισε για αποχώρηση τους "Juke Box" αν και άνηκαν στην ομάδα του τονίζοντας τους όμως πως από την επόμενη εβδομάδα τους περιμένει στο studio για να ηχογραφήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία.

Guest της βραδιάς ήταν ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος ερμήνευσε καινούριες επιτυχίες από τον νέο δίσκο του που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους με τίτλο "Μια Νύχτα Ζόρικη". Τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή "προλόγισαν" οι διαγωνιζόμενοι του X FACTOR τραγουδώντας μεγάλες του επιτυχίες ενώ στο κομμάτι "κάνε ό,τι νομίζεις" τον συνόδεψαν τα δύο γκρουπ "Κόκκινα Χαλιά" και "Τριημιτόνιο". Ο Πασχάλης Τερζής έκλεισε την εμφάνιση του στο X FACTOR με το τραγούδι "μια νύχτα ζόρικη" παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους που τον συνόδεψε παίζοντας πιάνο.

ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ - "Mercy"
Με όπλο της την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία η Κέλλυ ξεπέρασε τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από το πρόβλημα υγείας που είχε να αντιμετωπίσει και έφερε εις πέρας την αποστολή της.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - "Αύγουστος"
Σε ένα τραγούδι που έχει χαρακτηριστεί από την φωνή και την ερμηνεία του Νίκου Παπάζογλου ο Νικόλας τα πήγε περίφημα.

"JUKEBOX" - "We made it"
Στην τελευταία τους εμφάνιση στο X FACTOR οι "Juke Box" διαγωνίστηκαν σε ένα πολύ ρυθμικό τραγούδι και ήταν αρκετά καλοί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΚΟΥΜΑΝΟΣ - "Απορώ"
O Γιώργος για μία ακόμη φορά πάνω στη σκηνή του X FACTOR ήταν ο γνωστός καλός Γιώργος γεγονός που αποτυπώθηκε και στα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

ΛΟΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - "Tainted love"
Σε ένα τραγούδι που τον δυσκόλεψε αρκετά και στο οποίο δούλεψε πάρα πολύ διαγωνίστηκε ο Λούης αλλά η απόδοση του ήταν κατώτερη προηγούμενων εμφανίσεων.

"ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ" - "Πούλα με"
Τα τρία αγόρια είναι χαμηλών τόνων αλλά μόνο στην καθημερινότητα τους, γιατί στο 5ο live απέδειξαν ότι όταν ανεβαίνουν στη σκηνή είναι ακριβώς το αντίθετο.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ - "Bang – bang"
Παρά το γεγονός ότι διαγωνίστηκε σε ένα ροκ τραγούδι για το οποίο είχε τις αντιρρήσεις του, ο Λούκας δεν είχε κανένα πρόβλημα να το ερμηνεύσει και να σταθεί αξιοπρεπώς.

ΚΩΝΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΟΥΡΗΣ - "Μη γυρίσεις"
Σε ένα τραγούδι που του προκαλούσε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Κωνσταντίνος ήταν εξαιρετικός κάτι που εκφράστηκε ομόφωνα από τους κριτές.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - "Ματώνω"
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γιώργου Θεοφάνους η Ειρήνη θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση της σε μία εκ των Ανθής και Πολυξένης.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online