Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τραγική εξέλιξη με τον παραγωγό της Άννας Βίσση


Κλινικά νεκρός είναι ο παραγωγός και manager της Άννας Βίσση,
Greg Ladanyi μετά το ατύχημα που είχε
λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Άννας στην Κύπρο

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Βίσση έδωσε μια συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο.

Όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι την στιγμή που ο γνωστός παραγωγός Greg Ladanyi, βρέθηκε στην σκηνή για ένα τελευταίο τσεκάρισμα.

Κάποια στιγμή ο Greg από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας και από τότε νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Δυστυχώς σήμερα έγινε γνωστό, ότι εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός και πολυβραβευμένος παραγωγός Greg Ladanyi είναι κλινικά νεκρός αν και επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός αυτό, δεν έχει γίνει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν συνεχώς μαζί με τον γνωστό παραγωγό αφού ετοίμαζαν το ξενόγλωσσο album της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική.

Στην Κύπρο βρίσκονται ήδη η κόρη και η σύζυγος του Greg Ladanyi οι οποίες αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του, για να μπορέσουν να σωθούν άνθρωποι που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί να βγούν αναληθείς και σύντομα ο Greg να βρεθεί και πάλι μέσα στα studio.

Δείτε στο video που ακολουθεί, την Άννα Βίσση που ανακοινώνει το θλιβερό γεγονός στους funs της που βρέθηκαν στην συναυλία της στην Κύπρο.


blogger templates 3 columns | Make Money Online