Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Mad4Video On the go by Frulite


Ο διαγωνισμός Mad4Video On the go by Frulite ανέδειξε
για δεύτερη χρονιά την «εκρηκτική» νεανική δημιουργικότητα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για δεύτερη χρονιά, το Frulite On the go και το Mad βράβευσαν τους νικητές του δημοφιλούς διαγωνισμού Mad4video On the go by Frulite, όπου νέοι άνθρωποι επιστράτευσαν την ενέργεια, τη δημιουργικότητά και … την κάμερά τους, κινηματογραφώντας «εκρηκτικά» video αντλώντας έμπνευση από το Frulite On the Go!

Τα πιο δροσερά, ανατρεπτικά και πρωτότυπα video βραβεύτηκαν την Πέμπτη 16 Ιουλίου σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party στο club KOO KOO, με παρουσιαστές της βραδιάς τους αγαπημένους MAD VJ’s Αλέξανδρο Συμηριώτη και Έβελυν Καζαντζόγλου.

Οι 6 νικητές του διαγωνισμού Mad4video On the go by Frulite, έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής, κατέγραψαν μοναδικά video στις ακόλουθες κατηγορίες, με εφόδιο την κάμερα, τη φαντασία και το κέφι τους:

1. Street lifestyle video, με ξεκαρδιστικές στιγμές από την πόλη... παρέα με φίλους

2. Μουσικό video clip, όπου οι νέοι δημιουργοί «έντυσαν» με δικές τους εικόνες το αγαπημένο τους ελληνικό ή ξένο τραγούδι

3. Extreme sports στιγμές, με ένταση, δράση και πάθος για κίνηση

4. Διαφημιστικό Spot, όπου οι νέοι έδωσαν την δική τους εκδοχή για ένα πρωτότυπο διαφημιστικό spot του Mad Radio 106,2 ή του εκρηκτικού χυμού Frulite On the Go

5. MAD Video ή απλώς το πιο αστείο, ξεκαρδιστικό και ακραίο video

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζονταν από τους: Ορέστη Ανδρεαδάκη (κριτικό κινηματογράφου), Νίκο Περράκη (σκηνοθέτη), Γιώργο Χρανιώτη (ηθοποιό), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (ηθοποιό) και Κωνσταντίνο Μπουρούνη (Διευθυντή Προγράμματος του Mad TV).

To Frulite On the Go προσέφερε δροσιά και ενέργεια σε όλους τους καλεσμένους και η λήξη του διαγωνισμού γιορτάστηκε με DJ set από τον Ηλία Φραγκούλη, που ανέβασε τους ρυθμούς της βραδιάς!

Στο πάρτυ διασκέδασαν, παρέα με το κοινό, γνωστοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο και όλοι ανανέωσαν το «κινηματογραφικό» τους ραντεβού για τον επόμενο διαγωνισμό Mad4video On the go by Frulite!


_DSC0745small _DSC0730small _DSC0726small _DSC0718 small _DSC0713small _DSC0700small _DSC0686small _DSC0680small _DSC0676small _DSC0666small _DSC0651small

blogger templates 3 columns | Make Money Online