Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ο Alexander Rybak στον Ρυθμό 949 !!!


Ο Ιούλιος φτάνει στα τελειώματα του και ο Ρυθμός 949
φρόντισε να ανεβάσει τις θερμοκρασίας ακόμα περισσότερο!

Ο Alexander Rybak ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε το παρών
στον αγαπημένο σας σταθμό, και μόνο!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η εικοστή Ιουλίου θα είναι μια Δευτέρα που θα θυμούνται για πολύ καιρό οι φαν του Νορβηγού σταρ. Ο θριαμβευτής της Γιουροβίζιον έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη και έδειξε πόσο προσιτός και «ανθρώπινος» είναι!

Η συνέντευξη ήταν μια πραγματική περιπέτεια που θυμίζει… fairytale! Αν και είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, η πτήσεις χάλασαν τα σχέδια του Alexander. Μπορεί όμως η πτήση του Rybak να ματαιώθηκε, όχι όμως και το ραντεβού του με τους ακροατές του Ρυθμού 949!

Δευτέρα 20 Ιουλίου λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο Alexander Rybak ήρθε στον Ρυθμό και αυτό που ακολούθησε δύσκολα περιγράφεται με λέξεις. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, πλημμύρισαν τα γραφεία του Ρυθμού, μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τον άνθρωπο που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με το βιολί του!

Ο Alexander Rybak δεν έδειξε να «χαλιέται» καθόλου! Μίλησε με όλους, φωτογραφήθηκε χωρίς δισταγμό και υπέγραψε ουκ ολίγα αυτόγραφα. Ο Μάκης Πουνέντης τον περίμενε στο στούντιο για μια συνέντευξη α λα Ρυθμός! Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη βραδιά εκείνη που το Fairytale σάρωσε τα πάντα, αλλά ο κόσμος έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν ξεχνά! Το τηλεφωνικό και ψηφιακό κέντρο του Ρυθμού «βούλιαξε» από μηνύματα αγάπης, ερωτήσεις και αφιερώσεις των ακροατών.

Μεσημέρι Δευτέρας με 36 και βάλε βαθμούς κελσίου! Κι όμως κανένας από όσους βρέθηκαν στον Ρυθμό (Δημοσιογράφοι, κανάλια, ακροατές) δεν έδειξε να νοιάζεται για τον ήλιο που έκαιγε. Πολύ απλά γιατί όλοι μας, έστω και για λίγο, ζήσαμε συντροφιά με τον Alexander Rybak, το δικό μας… παραμύθι!
Πηγή: Ρυθμός 949


Σχετικές αναρτήσεις
Ο Alexader Rybak στην Ελλάδα !!!



035346_RYBAK_1 copysmall 035354_RYBAK_3_OK copysmall 035405_RYBAK_4_OK copysmall 035413_RYBAK_5_OK copysmall

blogger templates 3 columns | Make Money Online