Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

H Δέσποινα Βανδή έγινε 40!!!



Τι εξομολογήθηκε την ημέρα
των γενεθλίων της;


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

«Το ξέρω ότι δεν πρέπει να λες την ευχή που κάνεις όταν σβήνεις τα κεράκια στην τούρτα, αλλά μια φορά γίνεσαι 40 χρόνων... Εύχομαι να μείνουν τα πράγματα στη ζωή μου όπως είναι σήμερα και να μην αλλάξει τίποτα. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν, να κάνουν οικογένειες και να με έχουν κοντά τους για πολύ καιρό».

Νομίζω ότι αυτά είναι τα γενέθλια που η Δέ¬σποινα περίμενε περισσότερο απ' όλα, ίσως ακόμη περισσότερο κι από τότε που ήταν 5-6 χρόνων στο σπίτι της, στην Καβάλα, με τη μεγάλη της αδελφή και το μεγάλο της αδελφό, τη μαμά της και τον μπαμπά της.

Πάντα μου έλεγε ότι περίμενε να δει τι θα έχει συμ¬βεί όταν γίνει 40 χρόνων και ότι θα ήθελε να είναι καλά και όμορφη για να μπορέσει να το φωνάξει. Και νομίζω ότι είναι και τα γενέθλια που θα ευχαριστηθεί περισσότερο από όλα, γιατί θα τα γιορτάσει στο καινούργιο της σπίτι με τον Ντέμη και τους φίλους τους, αφού κοιμήσει τον Γιώργο και τη Μελίνα.

Δεν είναι ότι θα κάνει κάτι φοβερό. Δεν θα έρθει πολύς κόσμος στο σπίτι ούτε και θα παίζει δυνατά η μουσική. Αλλά θα είναι σίγουρα ευτυχισμένη.

Το βράδυ αυτό των γενεθλίων της, αν καταφέρει να μείνει για λίγη ώρα μόνη -ίσως στο μπάνιο ή εκεί στο λαχανόκηπο φορώντας το σορτσάκι της κι ένα ζευγάρι σαγιονάρες- θα τα σκεφτεί όλα αυτά.

Θα θυμηθεί την εικόνα της μελαχρινής πιτσιρίκας που δεν μπορούσε να πάει πενθήμερη γιατί δεν έφταναν τα λεφτά, της φοιτήτριας που τραγουδούσε κρυφά σ' ένα μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο και έλεγε ψέματα ότι τη λένε «Έλλη» για να μην το μάθουν οι γονείς της και τα αδέλφια της και μετά της σταρ που πηγαίνει με βραδινή δερμάτινη τουαλέτα στα World Music Awards στο Μόντε Κάρλο ή δίνει αυτόγραφα στη Ρωσία και στην Αμερική.

Θα θυμηθεί εκείνη την ημέρα που έστειλε από ένα γραπτό μήνυμα στους φίλους της πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Ισπανία («θα μου λείψεις»)...

Τότε που γέννησε τη Μελίνα σ' ένα νοσοκομείο στη Μαδρίτη, που δεν την καταλάβαι¬ναν όταν φώναζε «πονάω» (τη μέρα που γέννησε, μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε μόνο «φίλη μου...») και θα θυμηθεί συναυλίες και θα θυμηθεί ταξίδια και ραντεβού με τον άντρα της, τον άντρα που θαυμάζει περισσότερο από όλους.

Και μετά θα έρθει η τούρτα και θα σβήσει τα κεράκια της.

Και θα είναι περήφανη που θα είναι 40. Θα ευχηθεί να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή της. Να είναι όλοι καλά και υγιείς. Να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, να κάνει κι άλλο παιδί, να συνεχίσει να είναι περήφανη για τους ανθρώ¬πους που αγαπάει.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

blogger templates 3 columns | Make Money Online