Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

«Next Top Model» με την Βίκυ Καγιά !!!


Το νέο τηλεπαιχνίδι/reality «Next Top Model»
θα παρουσιάζει η πανέμορφη Βίκυ Καγιά
από την νέα τηλεοπτική σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Εκεί που το όνειρο συναντά την πραγματικότητα και η ομορφιά την επαγγελματική καταξίωση… Εκεί βρίσκεται το Next Top Model. Aφού έκανε το γύρο του κόσμου, το διάσημο show έρχεται επιτέλους στη χώρα μας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά...

Έχει παιχτεί με επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης! Τώρα, το Next Top Model δίνει επιτέλους την ευκαιρία και στις Ελληνίδες να κάνουν μια super καριέρα στο modeling.

Παράλληλα, δίνει σ’ εμάς την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα άδυτα της μόδας, πίσω από τα λαμπερά εξώφυλλα και τις πασαρέλες, πίσω από τα φλας της διασημότητας... Μια αποκαλυπτική ματιά στις δυσκολίες, τα οφέλη, τις θυσίες, τις σχέσεις και την πραγματικότητα του modeling.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Οι παίκτριες θα κουραστούν πολύ, γιατί το Next Top Model δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Τις περιμένει σκληρή δουλειά: επαγγελματικό training, κοπιαστικές δοκιμασίες και τέλος, η αυστηρή αξιολόγηση μιας ομάδας ειδικών από το χώρο της μόδας (image makers, fashion editors, σχεδιαστές, φωτογράφοι μόδας, στυλίστες).

Σε αυτούς ανήκει ο τελευταίος λόγος. Αυτοί αποφασίζουν ποια θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα και ποια θα αναδειχθεί τελικά το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το show μας παρουσιάζει όλη την εξέλιξη της προετοιμασίας των κοριτσιών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα λάθη και τις αντιρρήσεις τους, τη χαρά ή την απογοήτευση που βιώνουν σε κάθε τους προσπάθεια, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις, αφού θα συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ενθουσιασμένη που της δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει το Next Top Model.

Και φυσικά, είναι η ιδανική οικοδέσποινα, αφού από πολλή νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο της modeling και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα και να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.


Η ίδια δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθούσα ανελλιπώς το Next Top Model στο εξωτερικό και ονειρευόμουν να συμμετάσχω κάποτε σε αυτό. Μάλιστα, συχνά ταυτιζόμουν με τις παίκτριες και με συγκινούσαν οι προσπάθειές τους, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύσκολη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μια κοπέλα σ’ αυτό το χώρο για να πετύχει την επαγγελματική καταξίωση».

Αυτή την περίοδο, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στις Η.Π.Α., όπου παρακολουθεί σεμινάρια στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute, στη Νέα Υόρκη. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγούς του Americas’ Next Top Model και να συζητήσει μαζί τους για την ελληνική version του show.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και, αν κρίνουμε από την ως τώρα ανταπόκριση, είναι πάρα πολλές οι Ελληνίδες που φιλοδοξούν να γίνουν το επόμενο top model.

Όσες θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο modeling, μπορούν να καλέσουν από σταθερό στο 210 8119988 (αστική χρέωση) ή να στείλουν με sms: TOP (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54991 (χρέωση 1,19€/sms συμπεριλ.ΦΠΑ).


Δείτε μερικά video από το «Next Top Model» του εξωτερικού







blogger templates 3 columns | Make Money Online