Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ο Carlos Santana στην Αθήνα !!!


Έρχεται το πρώτο μεγάλο event από την
εταιρεία Eleven του Ντέμη Νικολαΐδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε γράψει για την νέα εταιρεία που δημιούργησε ο Ντέμης και η οποία θα ασχολείται με την διοργάνωση μεγάλων events με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το πρώτο μεγάλο event της Eleven είναι γεγονός. Ο Ντέμης εδώ και αρκετό καιρό είχε επαφές με τον manager του Carlos Santana και πριν από λίγες μέρες έκλεισε τον σπουδαίο κιθαρίστα για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα.


Ο Santana μαζί με την δεκαμελής μπάντα του θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο σε έναν χώρο που θα διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό και θα μπορεί να φιλοξενήσει 20.000 άτομα.


«Το stage όπου θα εμφανιστεί ο Σαντάνα θα στηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο του χώρου, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επαφή με το κοινό. Η σκηνή θα βρίσκεται απέναντι από τις θύρες των VIP. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Ο Σαντάνα θα παίξει για περίπου δυόμισι ώρες και θα ακουστούν όλα τα μεγάλα hits μέσα σε όλα τα χρόνια της καριέρας του. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει για το support group ή καλλιτέχνη που θα ανοίξει τη συναυλία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ανοίξει τη συναυλία η Δέσποινα Βανδή, όπως γράφτηκε σε blog στο Διαδίκτυο. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη 29 Απριλίου και οι τιμές ξεκινάνε από 50 ευρώ για την αρένα και φτάνουν τα 120 ευρώ για τα VIP. Τα πρώτα 2.000 εισιτήρια θα διατίθενται προς 45 ευρώ. Όσο για την παραμονή του Santana και των συνεργατών του δεν γνωρίζουμε πολλά. Θα έρθει κατευθείαν από την Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ πιθανό να μείνει τρεις μέρες στην Αθήνα» δηλώσαν από την Eleven Group.


Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία του Carlos Santana στην Αθήνα, σύντομα !!!


Σχετικές Αναρτήσεις
Ο Mr Ντέμης - «Group Eleven» - Νικολαΐδης !!!



blogger templates 3 columns | Make Money Online