Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Πρωτοχρονιάτικο X Factor LIVE !!!


ΤΟ Χ FACTOR ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2009 ME ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ GUESTS ΚΑΙ ΕΝΑ SPECIAL PERFORMANCE ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ! THN ΤΕΤΑΡΤΗ 31/12 ΣΤΙΣ 21:00
"Είστε έτοιμοι" να υποδεχτείτε δυναμικά το 2009;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι παίχτες του X FACTOR είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα και να περάσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ειδικά για τα παιδιά που έχουν έρθει από την Κύπρο ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδράσουν για τα σπίτια τους και να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή που απαιτούν τα Χριστούγεννα.

Έτσι με φορτισμένες τις μπαταριές τους και με ανεβασμένη ψυχολογία οι 7 διαγωνιζόμενοι του X FACTOR επιστρέφουν στην σκηνή την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο εορταστικό X FACTOR live show, με σκοπό η αρχή της νέας χρονιάς να μην αποτελέσει το τέλος της δικής τους συμμετοχής στο παιχνίδι.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι managers τους, έχουν αναθέσει στα παιδιά τα τραγούδια στα οποία θα διαγωνιστούν και από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία οι πρόβες τους ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο live show το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Όλοι τους έχουν επιλέξει πολύ δυναμικά και ευχάριστα τραγούδια για την τελευταία εκπομπή του χρόνου και δηλώνουν σίγουροι ότι οι διαγωνιζόμενοι τους θα ανταποκριθούν όχι μόνο στο διαγωνιστικό κομμάτι της εκπομπής αλλά θα διασκεδάσουν και θα ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές υποδεχόμενοι το 2009 με τον πιο χαρούμενο τρόπο.

Βέβαια δεν προετοιμάζονται μόνο για το διαγωνιστικό τους μέρος αλλά και για τις συνεργασίες που θα παρουσιάσουν στην σκηνή του X FACTOR μαζί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής οι C - Real, Νίκος Μίχας, Δήμος Αναστασιάδης, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής.

Έτσι το πρωτοχρονιάτικο X FACTOR live show είναι σίγουρο ότι θα έχει τα πάντα: αγωνία, κέφι, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις, αλλά και την πρώτη αποχώρηση του νέου έτους.


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31/12 στις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι... το Χει, αφού θα υποδεχθεί το νέο έτος παρέα με τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του τραγουδιού, δημοφιλείς guests και βέβαια, με τον Νο 1 pop-star μας, Σάκη Ρουβά! Ετοιμαστείτε για το πιο λαμπερό, το πιο γιορτινό, το πιο μαγικό X FACTOR που έχετε δει...

Για αυτή την ξεχωριστή βραδιά, το X FACTOR μας επιφυλάσσει ένα 4ωρο live γεμάτο κέφι και πολλές εκπλήξεις! Οι 7 υποψήφιοι που έχουν απομείνει στο διαγωνισμό και διεκδικούν τον τίτλο του μεγαλύτερου νέου αστεριού στο τραγούδι, θα διαγωνιστούν για άλλη μια φορά. Για έναν από αυτούς, ο ερχομός του 2009 θα σημάνει δυστυχώς και την αποχώρησή του από το X FACTOR...


Παράλληλα όμως, στη σκηνή του X FACTOR θα απολαύσουμε και κάποιους από τους σημαντικότερους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι οποίοι θα τραγουδήσουν αγαπημένα hits τους και θα παρουσιάσουν ντουέτα - έκπληξη με τους διαγωνιζόμενους! Οι C-Real, ο Νίκος Μίχας, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά…

Επιπλέον, ποδαρικό στο 2009 θα μας κάνει ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς τραγουδώντας τις μεγαλύτερες παλιές και καινούριες του επιτυχίες.

Ετοιμαστείτε... Το πρωτοχρονιάτικο X FΑCTOR θα έχει τα πάντα: αγωνία, κέφι, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις, αλλά και την πρώτη αποχώρηση του νέου έτους...

blogger templates 3 columns | Make Money Online