Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ποια οικονομική κρίση ;;;



Πόσα βγάζουν τα ισχυρά ζευγάρια της showbiz ;
Από πού αντλούν τα κέρδη τους ;
Και πού τα ξοδεύουν ;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More






Μπραντ Πιτ VS Αντζελίνα Ζολί

Ο άντρας του σπιτιού: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπραντ Πιτ για το 2007 έζησε μεγάλες δόξες, αφού αυξήθηκε κατά 35 εκατ. δολ. από τις εισπράξεις του για ταινίες, όπως η Συμμορία των 13 και Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς, καθώς και κέρδη από την εταιρεία παραγωγής του Plan B.

Η κυρία του σπιτιού: Τα έσοδα της Αντζελίνας άγγιξαν σχεδόν τα 20 εκατ. δολ., κυρίως για τις ταινίες που έπαιξε, ποσό σεβαστό αν σκεφτεί κανείς ότι έχει να κουμαντάρει και έναν ολόκληρο παιδικό σταθμό στο σπίτι.

Πώς τα ξοδεύουν: Μπορεί το ζευγάρι να έχει υιοθετήσει έναν μποέμ τρόπο ζωής, έχουν όμως να επιλέξουν σε ποιο πάτωμα από τα τέσσερα σπίτια τους θα περπατήσουν ξυπόλητοι αγκαλιά με τον Μάντοξ ή τη Ζαχάρα. Με σπίτια στο Μαλιμπού, στη Σάντα Μπάρμπαρα, στη Νέα Ορλεάνη και στη Νέα Υόρκη, ομολογούν και οι ίδιοι ότι είναι υπέρ των επενδύσεων στην ακίνητη περιουσία. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της εγκυμοσύνης της Αντζελίνα νοίκιασαν μια έπαυλη στη Γαλλία προς ενάμιση εκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Μπορεί όμως το ζευγάρι να ξοδεύει αλλά δίνει κιόλας, αφού η Αντζελίνα δωρίζει σχεδόν το ένα τρίτο των κερδών της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το 2006 έδωσαν σχεδόν 8 εκατ. δολ. σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως ο Global Action for Children και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Jay-Z VS Μπιγιονσέ


Ο άντρας του σπιτιού: Γνωστός ως ο άνθρωπος που έχει το άγγιγμα του Μίδα, αφού ό,τι πιάνει μετριέται σε ποσά με έξι μηδενικά, ο Jay-Z το 2007 είχε έσοδα 115 εκατ. δολ., ενώ η αξία του στο Διαδίκτυο εκτιμάται γύρω στα 300 εκατ. δολάρια. Μερίδιο στην ομάδα μπάσκετ New Jersey Nets, κέρδη από franchise του κλαμπ 40/40 και τρελές εισπράξεις από τη σειρά ρούχων Rocawear που έχει λανσάρει είναι μερικές από τις φλέβες χρυσού που έχει χτυπήσει ο 38άχρονος ράπερ. Οι New York Times ανακοίνωσαν ότι ο Jay-Z ετοιμάζεται να κάνει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ιστορία, αξίας 150 εκατ. δολ., με την εταιρεία Live Nation, με την οποία έχουν συνεργαστεί επίσης η Μαντόνα και οι U2.


Η κυρία του σπιτιού: Με εισόδημα σχεδόν τρεις φορές μικρότερο από αυτό του συζύγου της, η Μπιγιονσέ, η οποία έκανε τη δυναμική είσοδό της στο χώρο της μουσικής με το συγκρότημα Destiny's Child, εισέπραξε την προηγούμενη χρονιά σχεδόν 54 εκατ. δολ. όχι μόνο για τις τραγουδιστικές της δυνατότητες, αλλά και από τα συμβόλαιά της με την Direct TV, τη L'Οréal και τη Giorgio Armani. Μέσα σε ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2007, κατάφερε να βγάλει σχεδόν 80 εκατ. δολ. απ' όλες τις δραστηριότητές της και έγινε η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μουσική προσωπικότητα για ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


Πώς τα ξοδεύουν: Το νεαρό ζευγάρι, που παντρεύτηκε μυστικά πριν από λίγους μήνες, ξοδεύει τα δολάριά του σε διακοπές στο Σεν Τροπέ και σε τρελό shopping. Ο Jay-Z, για παράδειγμα, τον Ιανουάριο του 2006 έκανε δώρο στην αγαπημένη του μια Rolls-Royce αξίας 1 εκατομμυρίου για τα γενέθλιά της.



Μαρκ Άντονι VS Τζένιφερ Λόπεζ

Η κυρία του σπιτιού: Με έσοδα από τα άλμπουμ, τα εισιτήρια από τις συναυλίες της, τα downloads τραγουδιών της από το Ίντερνετ, τη σειρά ρούχων και αρωμάτων η J.Lo, εκτός από πετυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μπορεί να θεωρηθεί και πολύ έξυπνη επιχειρηματίας. Το 2007 βρισκόταν στην ένατη θέση της λίστας με τις 20 πλουσιότερες γυναίκες στο χώρο της σουμπίζ, ενώ η συνολική περιουσία της εκτιμάται στα 110 εκατ. δολ. Όσο για τις απαιτήσεις της, είναι πάντα υψηλές, αφού ζητά για κάθε εμφάνιση σε ταινία 15 εκατ. δολ., παρόλο που δεν έχει κάνει τελευταία καμιά μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ενώ για να τραγουδήσει σε πριβέ πάρτι παίρνει σχεδόν 1 εκατ. δολ.

Ο άντρας του σπιτιού: Ο βασιλιάς της σάλσα βγάζει σχεδόν 11 εκατ. δολ. ετησίως, ίσα ίσα δηλαδή για να πληρώσει τα ρούχα των δίδυμων παιδιών του.
Πώς τα ξοδεύουν: Μέχρι πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι ξόδευε τα χρήματά του σε διαμάντια και πολυτέλειες, ενώ τώρα που απέκτησαν παιδιά όλα τα εκατομμύριά τους γίνονται ζιπουνάκια και πιπίλες. Χαρακτηριστικά, σχεδίασαν τρία διαφορετικά παιδικά δωμάτια στα σπίτια τους στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες και στο Λονγκ Άιλαντ και τα έντυσα με οργάντζα και μετάξι.

Τομ Μπρέιντι VS Ζιζέλ

Η κυρία του σπιτιού: Από τα catwalks και τις πόζες της στην Dolce & Gabbana, στον Roberto Cavalli και στη Vogue Eyewear η Ζιζέλ εισέπραξε, σύμφωνα με το Forbes, 33 εκατ. δολ. το 2007 και 35 εκατ. το 2008. Είναι το κεντρικό πρόσωπο σε 20 διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ έχει κάνει τα περισσότερα εξώφυλλα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Επιπλέον, πουλώντας τη βίλα της στη Νέα Υόρκη έγινε πλουσιότερη κατά 11 εκατ. δολ.

Ο άντρας του σπιτιού: Ο 30χρονος παίκτης της New England Patriot's εισέπραξε σχεδόν 31 εκατ. δολ. όχι μόνο για τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά και από τα συμβόλαιά του με τη Nike και τη Movado.


Πώς τα ξοδεύουν: Η Ζιζέλ ξόδεψε πρόσφατα 2.000 δολάρια για πολυτελή δώρα στο νεογέννητο παιδί του Τομ από την πρώην κοπέλα του, ενώ οι φήμες θέλουν το γνωστό αθλητή να έχει διαβεί προ εβδομάδων το κατώφλι του οίκου Cartier και να έχει αγοράσει για την αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι αξίας 150.000 δολαρίων. Κι έτσι κυλάει η ζωή...



Κιθ Έρμπαν VS Νικόλ Κίντμαν

O άντρας του σπιτιού: Τρία εκατομμύρια δολάρια παραπάνω κατάφερε να βγάλει ο σύζυγος της Νικόλ χάρη στο πολύ επιτυχημένο άλμπουμ του Love, Pain & the Whole Crazy Thing και τις εισπράξεις από τα εισιτήρια της περιοδείας του.

Η κυρία του σπιτιού: Η πρώην κυρία Κρουζ, που είδε την καριέρα της να απογειώνεται μετά το διαζύγιό της, κέρδισε την προηγούμενη χρονιά 32 εκατ. δολ. από δυο τρία μεγάλα συμβόλαια σε μεγάλου προϋπολογισμού ταινίες και 4 εκατ. δολ. για τις διαφημίσεις της Chanel, καθώς και το συμβόλαιό της με τη Nitendo.

Πώς τα ξοδεύουν: Μπορεί το ζευγάρι να απολαμβάνει μερικές πολυτέλειες, αλλά προτιμά τα απλά πράγματα, όπως έναν καφέ στα Starbucks ή μπάρμπεκιου με τους φίλους τους. Άλλες φορές, πάλι, κάνουν βαρκάδες με το 7 εκατομμυρίων γιοτ της Νικόλ ή ασχολούνται με το χτίσιμο της 2,5 εκατομμυρίων φάρμας τους στο Τενεσί.

Σιλ VS Χάιντι Κλουμ

Η κυρία του σπιτιού: Αν και έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ εδώ και χρόνια, η εντυπωσιακή εμφάνισή της συνεχίζει να την κάνει πλούσια. Τα έσοδά της προέρχονται κυρίως από τα Victoria's Secret, το Project Runway και τη γερμανική εκδοχή του America's Next Top Model. To 2008 έβγαλε σχεδόν 14 εκατ. δολ., κερδίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, κάτω από τη Ζιζέλ και πάνω από την Κέιτ Μος.

Ο άντρας του σπιτιού: Παραδόξως, ο σύζυγός της, που δε θυμόμαστε από πότε έχουμε να ακούσουμε επιτυχία του, κατάφερε να βγάλει φέτος 3 εκατομμύρια από πωλήσεις άλμπουμ και downloads τραγουδιών του από το Ίντερνετ.

Πώς τα ξοδεύουν: Ο Σιλ φαίνεται πως είναι αυτός που ξοδεύει τα περισσότερα, αφού ικανοποιεί, με τα λεφτά της συζύγου του προφανώς, το πάθος του για τα αυτοκίνητα. Επίσης, αγοράζει στη Χάιντι ακριβά δώρα: Όπως λένε χαρακτηριστικά φίλοι του ζευγαριού, πάντα της παίρνει ό,τι της αρέσει όταν κοντοσταθεί μπροστά σε μια βιτρίνα κοσμηματοπωλείου. Αφού πρώτα τής έχει πάρει διακριτικά από την τσάντα το μπλοκ επιταγών της, λέμε εμείς.

Ντέιβιντ Μπέκαμ VS Βικτόρια Μπέκαμ

Ο άντρας του σπιτιού: Το στιλάτο τρέξιμο στα γήπεδα ποδοσφαίρου και οι ημίγυμνες πόζες για την Adidas, την PepsiCo και τη Gillette κατάφεραν να κάνουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ 33 εκατομμύρια πλουσιότερο από τη Βικτόρια.

Η κυρία του σπιτιού: Η επανένωση των Spice Girls, έστω και για τρεις μήνες, έφερε στην Πος 20 εκατ. δολ., ενώ από τη σειρά ρούχων της και τις λοιπές δραστηριότητές της κέρδισε μερικά εκατομμύρια ακόμα.

Πώς τα ξοδεύουν: Έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία. Μοιράζουν τη ζωή τους σε τρία σπίτια: το λεγόμενο Μπέκιγχαμ Πάλας κοντά στο Λονδίνο, μια βίλα αξίας 22 εκατ. δολ. στο Μπέβερλι Χιλς και ένα κτήμα χιλίων στρεμμάτων στο Σεν Τροπέ. Όσο για την τρέλα τους με τα αυτοκίνητα, δείγματα της οποίας βλέπουμε κάθε φορά που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ικανοποιείται από δύο Ferrari, δύο Porche, δύο Bentley, μία Lamborghini και ένα Hummer.


Τόνι Πάρκερ VS Έβα Λονγκόρια

Ο άντρας του σπιτιού: Εκτός από τα 11 εκατομμύρια που κέρδισε πέρυσι ο Τόνι από την μπάλα, οι ευρωπαϊκές καμπάνιες του για προϊόντα της Nike, της Kellogg's, της Kinder Chocolate, ένα γαλλικό βιντεογκέιμ και τη Swiss watch απέδωσαν σχεδόν 8 εκατ. δολ. Ακόμα, η ενασχόλησή του με τη μουσική, με το γαλλικό ραπ άλμπουμ του Balance-Τoi, τον έκανε πλουσιότερο κατά 500.000 δολάρια.

Η κυρία του σπιτιού: Δέκα εκατομμύρια δολάρια από τη σειρά Νοικοκυρές σε απόγνωση και 6 εκατομμύρια από διαφημίσεις για τη L'Oréal, την Bebe Sport και τη Magnum Ice-Cream δεν είναι και λίγα για την 33χρονη μινιόν ηθοποιό. Το 2006 αγόρασε στο Λος Άντζελες ένα σπίτι για 3,6 εκατ. δολ., ενώ το 2008 άνοιξε το δικό της εστιατόριο με το όνομα Beso.

Πώς τα ξοδεύουν: Ενώ τα περισσότερα χρήματά τους πηγαίνουν στο σπίτι των ονείρων τους που χτίζουν στο Μαϊάμι, με γήπεδο μπάσκετ, ξεχωριστά γυμναστήρια και στούντιο ηχογράφησης, δεν παραλείπουν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ξοδεύοντας σχεδόν 100.000 δολάρια.


Πηγή: Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online