Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Χατζηγιάννης - Ολυμπίου Έρωτας στην Θεσσαλονίκη


Αν και οι φήμες έλεγαν ότι η σχέση τους περνάει κρίση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου πέρασαν μαζί τις μέρες των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η σύντροφος του 29χρονου τραγουδοποιού, εμφανίζεται αυτή την εποχή στο νυχτερινό κέντρο Barbarella - το σχήμα μάλιστα πηγαίνει ανέλπιστα καλά, δεν μπορείς να βρεις τραπέζι αν δεν έχεις κάνει κράτηση μια εβδομάδα πριν.

Έτσι, λοιπόν, ο Μιχάλης ανέβηκε για πέντε μέρες στη συμπρωτεύουσα και έμεινε -όπως κάνει πάντα- στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, αν και η σύντροφός του νοικιάζει σπίτι στην πόλη.

«Ο Μιχάλης θέλει τον προσωπικό του χώρο» λέει φιλικό του πρόσωπο. «Γι' αυτό κιόλας, ακόμα κι όταν κοιμάται στο σπίτι της Δέσποινας, κάνει πάντα κράτηση σε ξενοδοχείο. Είναι μοναχικός άνθρωπος και θέλει να απομονώνεται κάποιες ώρες της μέρας και να γράφει μουσική».

Ο Μιχάλης δεν παρέλειψε φυσικά να επισκεφτεί και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα, ενώ όταν το κοινό του ζήτησε να ανέβει μαζί της στη σκηνή, εκείνος όχι μόνο το έκανε, αλλά τραγούδησε μαζί της για τριάντα ολόκληρα λεπτά!

Αργότερα το ζευγάρι πήγε στο αγαπημένο στέκι του Μιχάλη, το club Hotel.

«Δεν άφησε στιγμή ο ένας τον άλλον» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Έδειχναν σαν να ζουν τις πρώτες μέρες του έρωτά τους, αν και σε λίγο καιρό κλείνουν πέντε χρόνια μαζί».

Πηγή: Yupi

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΤΗ 45ΑΡΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ!

blogger templates 3 columns | Make Money Online