Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ο Sakis στην Σερβία !!! (update + photos)


Στο Fame Story της Σερβίας, εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Το Operacija Trunf είναι ένα talent show όπως ακριβώς το είχαμε γνωρίσει στην Ελλάδα με την ονομασία Fame Story. Η διαφοροποίηση της συγκεκριμένης εκπομπής είναι ότι φιλοξενεί μαθητές από όλες τις χώρες της πρώην Γιουσλαβίας καθώς πρόκειται για μια συμπαραγωγή 5 μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων.

Η θεαματικότητα κάθε εβδομάδα χτυπάει κόκκινο και φυσικά εν όψει Eurovision οι Σέρβοι διοργανωτές ζήτησαν το Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει με έναν από τους μαθητευόμενους αλλά και να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι.

Έτσι είδαμε τον Σάκη να ερμηνεύει με τον Aleksandar Belov από την ΠΓΔΜ το τραγούδι "Shake It" με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2004 αλλά και να κλείνει το show με το "+ Σε Θέλω" στα Αγγλικά (Keep On Movin).

Το κοινό κυριολεκτικά παραληρεί ενώ μιλώντας για τον Aleksandar και την ερμηνεία του δίπλα στον Σάκη, ο κριτής από την Κροατία, δήλωσε στον αέρα ότι είναι δύσκολο να εμφανίζεσαι δίπλα σε ένα αστέρι όπως ο Σάκης Ρουβάς αλλά τουλάχιστον ''δεν έπεσε αμαχητί" εκθειάζοντας τον δικό μας star, την ώρα που το κοινό ούρλιαζε σε κάθε κίνηση του Sakis!


Απολαύστε την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά







Photobucket Photobucket Photobucket



blogger templates 3 columns | Make Money Online