Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

X-Factor Live 31/12 Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος

Μπορεί το 10ο X FACTOR να είχε εορταστικό χαρακτήρα όμως η αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού παρέμεινε αμείωτη.

Ο Κωνσταντίνος ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε από το show!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το X FACTOR υποδέχθηκε το 2009 με τον πιο εντυπωσιακό και λαμπερό τρόπο. Με ένα ατελείωτο πάρτι στο οποίο καλεσμένοι ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπομπής, πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και βέβαια ο κόσμος που το παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο με χαρά και άνοιξε την πόρτα του στο νέο έτος με αισιοδοξία και χαμόγελο.

C REAL, Γιώργος Λιανός, Γιάννης Βαρδής, Έλενα Πέτα, Νίκος Μίχας, Δήμος Αναστασιάδης, Ζώη Παπαδοπούλου τα ονόματα των σημαντικών καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής που εμφανίστηκαν στην σκηνή του X FACTOR και παρουσίασαν γνωστές τους επιτυχίες αλλά και καινούρια τους τραγούδια. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε συνεργασία με τους διαγωνιζόμενους παρουσίασαν πολύ όμορφα ντουέτα που μάγεψαν το κοινό του X FACTOR.

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε όλους τους πρωταγωνιστές του X FACTOR στην σκηνή να μετράνε αντίστροφα και να υποδέχονται το νέο έτος με ευχές, αγκαλιές και σαμπάνιες και βέβαια καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Ο Σάκης Ρουβάς στον ρόλο που τον έχουμε λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια, απογείωσε όλο τον κόσμο με την παρουσία του στην σκηνή του X FACTOR. Τραγουδώντας νέες αλλά και παλιές επιτυχίες του παρέσυρε τους πάντες σε έναν ατελείωτο χορό και μας γέμισε αισιοδοξία για τον νέο χρόνο που μόλις ήρθε.

Μπορεί το 10ο X FACTOR να είχε εορταστικό χαρακτήρα όμως η αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού παρέμεινε αμείωτη. Οι 7 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στην σκηνή με διάθεση να διασκεδάσουν το κοινό που τους παρακολουθούσε αλλά παράλληλα να δώσουν και τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να συνεχίσουν να διεκδικούν το όνειρο τους και την νέα χρονιά.

Οι κριτές παρά το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή δεν ξέχασαν σε καμία περίπτωση ότι ο ρόλος τους είναι να κρίνουν την απόδοση των παιδιών και δεν έδειξαν διάθεση να χαϊδέψουν τα αφτιά κανενός. Ειδικότερα ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε πως η σχέσεις του με την Κέλλυ είναι πια τυπικές αφού η τραγουδίστρια εδώ και μερικές εβδομάδες δεν ακολουθεί τις συμβουλές του όσον αφόρα στο ρεπερτόριο που επιλέγει να τραγουδήσει προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Μάλιστα στο τέλος της εκπομπής όταν το τηλεοπτικό κοινό έθεσε υποψήφιους για αποχώρηση τους δύο παίχτες από την ομάδα των 25 και άνω, τον Κωνσταντίνο και την Κέλλυ, ο Νίκος Μουρατίδης ήταν σαφής στην επιλογή του για το ποιος ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η Κέλλυ με την οποία δείχνει ότι δεν θα μπορεί να συνεργαστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι άλλοι τρεις κριτές ωστόσο αν και συνυπολόγισαν την παράμετρο αυτή στην απόφαση τους για το ποιον θέλουν να παραμένει, έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Κέλλυ σαν τραγουδίστρια και έτσι εκείνος που εγκατέλειψε άδοξα την πορεία του προς τον τελικό ήταν ο Κωνσταντίνος.

Έτσι οι 6 εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι που θα δώσουν την μάχη για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο live που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 16 Ιανουάριου.

blogger templates 3 columns | Make Money Online