Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Γυμνή φωτογράφιση για την Ευγενία Μανωλίδου !!!


Πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, έγινε στην Ευγενία Μανωλίδου.
Λέτε να δεχτεί ;;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Όλα τα περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά όχι και να δεχθεί πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή. Γιατί μπορεί να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της τηλεοπτικής σεζόν, λόγω του αμφιλεγόμενου τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, ωστόσο παραμένει σοβαρή καλλιτέχνιδα και πάνω απ όλα σύζυγος βουλευτή.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να αποδεχτεί να βγάλει τα κάλλη της στη φόρα;Η είδηση κάνει αίσθηση στους τηλεοπτικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους, όπως και το ποσό που της προσέφεραν, που ανέρχεται στα 15.000 ευρώ.

Τόσο φαίνεται ότι αποτίμησαν τη δική της γυμνή... αλήθεια! Σύμφωνα με άτομα από καλλιτεχνικούς κύκλους που γνωρίζουν το χαρακτήρα της Ευγενίας, εκείνη όχι μόνο τους απάντησε αρνητικά, αλλά έδειξε και φανερά ενοχλημένη, που σκέφτηκαν ακόμα και να της κάνουν αυτή την πρόταση.

Γιατί μπορεί μεν να παρουσιάζει ένα αρκετά τολμηρό ριάλιτι, τη «Στιγμή της αλήθειας», που έχει σοκάρει πολλούς, αλλά η ίδια έχει διατηρήσει πάντα ένα χαμηλό, σοβαρό προφίλ.

Η ίδια μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να μιλάει και να δίνει συνεντεύξεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απότομη δημοσιότητα και η προβολή στα ΜΜΕ της προσωπικής της ζωής, που η ίδια διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού και δεν της αρέσει να την προβάλλει, την έχουν κάνει πολύ επιφυλακτική και προσεκτική.

Έτσι, φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση να συνδράμει τον «Πρωινό καφέ», λέγοντας ότι δεν θα το δεχόταν, γιατί θέλει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά της. Σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται τελευταία, τα σχέδιά της είναι άλλα.

Προετοιμάζει το έδαφος γιατί θέλει να κάνει δική της μουσική εκπομπή με διάσημους καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, με γυρίσματα που θα γίνονται ακόμα και στο εξωτερικό, αφού δεν θα πρόκειται μόνο για Έλληνες, αλλά κυρίως για προσωπικότητες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η ίδια κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις επόμενες κινήσεις της και επιμελείται το CD της από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό.

Επίσης, όπως λέγεται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, συζητάει για μελλοντικές συναυλίες της, γι αυτό και πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό.

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν

blogger templates 3 columns | Make Money Online