Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Οι πρεμιέρες των Νυχτερινών Κέντρων !!!



Το Πάσχα έφτασε και μαζί με αυτό έρχονται
και τα καλοκαιρινά σχήματα στις Αθηναϊκές πίστες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ανήμερα του Πάσχα στις 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου, ο οποίος θα εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Αστέρια» στην Γλυφάδα.
Ο Πάνος θα παρουσιάσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα –όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε- με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από την δισκογραφία του και όχι μόνο. Μαζί με τον Πάνο θα εμφανίζονται η Μαρία Ιακώβου και το συγκρότημα «Mystique».

Στις 23 Απριλίου θα κάνει έναρξη το «Posidonio» στο οποίο θα εμφανίζεται ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Χρήστος Χολίδης, η πανέμορφη και ταλαντούχα Θέλξη και ο Στάθης Ραφτόπουλος που τον γνωρίσαμε μέσα από reality.

Την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης ο οποίος θα εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» , όπου θα παρουσιάζει όλα του τα νέα κομμάτια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά «Όλα είναι εδώ».

Μια μέρα μετά θα γίνει η πρεμιέρα στο νυχτερινό Κέντρο «ΘΕΑ» όπου θα εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Θάνος Πετρέλης, με ένα λαικό πρόγραμμα γεμάτο καινούργια και παλιά τραγούδια.

Στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα» θα εμφανίζεται από τις 30 Απριλίου η Έλενα Παπαρίζου, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά και θυμίζει πιο πολύ club παρά μπουζουξίδικο. Μαζί με την Έλενα θα εμφανίζονται οι Stavento και το νεανικό συγκρότημα 1550.

Αυτά είναι τα σχήματα προς το παρόν. Αν αλλάξει κάτι φυσικά θα το γράψουμε…

blogger templates 3 columns | Make Money Online