Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Το Πάσχα των επωνύμων !!!



Που θα γιορτάσουν το Πάσχα οι έλληνες VIP ?


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



- Ο Αλέξης Γεωργούλης θα κάνει Πάσχα στη γενέτειρά του, τη Λάρισα, με τους γονείς του και στενούς συγγενείς. Ο ηθοποιός θα ξεκουραστεί και θα φορτίσει τις μπαταρίες του για να επιστρέψει στα τέλη του μήνα στη Νέα Υόρκη.

- Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα θα κάνουν Πάσχα στο σπίτι τους στην Κύπρο, όπου θα φιλοξενήσουν φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι μένει σε μια άνετη μονοκατοικία πολλών τετραγωνικών με μεγάλο κήπο και αυλή.

- Η Χριστίνα Παππά θα βρεθεί στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες. Στην παρέα της θα είναι και ο Νίκος Παπαδάκης.

- Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης επιμένουν ελληνικά, και θα περάσουν το Πάσχα παραδοσιακά στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με συγγενείς και φίλους.

- Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο σύντροφός της Γιάννης θα βρεθούν για τέσσερις μέρες στις Σπέτσες.

- Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα κάνει Πάσχα στην Άνδρο μαζί με τη σύντροφό του, Χρύσα Καλπάκη. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί τέτοια εποχή στην Άνδρο.

- Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η σύζυγός του, Μαρίνα Ασλάνογλου, επέλεξαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο Λονδίνο.

- Ο Νίκος Ψαρράς βρίσκεται ήδη στη Βενετία με τη σύντροφό του, Έρικα - επιστρέφοντας θα επισκεφτούν την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

- Στη συμπρωτεύουσα θα βρίσκονται η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, καθώς η 34χρονη τραγουδίστρια ξεκινάει τις εμφανίσεις της αμέσως μετά το Πάσχα.

- Εκεί θα βρίσκεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και εκείνη κάνει την επόμενη εβδομάδα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

- Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης θα πάνε πιθανότατα στην Κέρκυρα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παραμείνουν στην Αθήνα και θα δεχτούν φίλους στο σπίτι τους.

Πηγή: Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online