Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Οι GOGOL BORDELLO live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!


GOGOL BORDELLO - AXIS MUNDI TOUR

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – PRINCIPAL CLUB THEATER, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Η Προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Gypsy punk ήχοι, εκρηκτική σκηνική παρουσία, κάτι παραπάνω από ένα live music show… Μα φυσικά πρόκειται για τον Eugene Hutz και τους 8 ακόμα Gogo!!!

Μόλις λίγους μήνες πριν τις δύο εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λίγο μετά από την εμφάνιση τους στο Rockwave Festival, έτσι για να μας κρατήσουν σε gypsy punk φόρμα… κυκλοφορούν το πρώτο τους live CD&DVD “LIVE FROM AXIS MUNDI”

Check Trailer για να καταλάβεις…

...τον Gogol Bordello "ομφαλό της Γης", το δικό τους μουσικό "axis mundi" που δίνει ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς: αυτό της ελεύθερης έκφρασης – ανεξάρτητα από μουσικές προτιμήσεις, lifestyle & background.

Σίγουρα είναι εκκεντρικοί όπως σίγουρα είναι και αυθεντικοί.

Kατά γενική ομολογία ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί τους είναι ο "πρώτος διδάξας" Manu Chao!

Και αυτό γιατί συγκεντρώνουν γύρω τους χιλιάδες fans που τραγουδάνε δυνατά αγγλο-ρωσικούς στίχους και χορεύουν ασταμάτητα τσιγγάνικο πανκ!

Κάθε Gogol Borbello σόου εκπέμπει μία μοναδική, πηγαία ενέργεια! Και εμείς απλά δεν τους χορταίνουμε!

Και για του λόγου το αληθές… μερικές κριτικές από την τελευταία εμφάνιση τους στο Rockwave Festival ’09:

Οι Gogol Bordello απέδειξαν ότι δεν έφτιαξαν τυχαία το όνομά τους.

Ο Γιούτζιν Χατζ δίπλα στις χορεύτριες, τον βιολιτζή, τον ακορντεονίστα, όλους τους συντρόφους του, έκανε το αναμενόμενο. Έστησε ένα πανηγύρι που συνδύαζε το πανκ με την τσιγγάνικη φιέστα, ανάγκασε το κοινό να ξεβιδωθεί στον χορό και αποχώρησε χαμογελαστός και αλλοπαρμένος σαν αλλόκοτος καλικάντζαρος.
(Ελευθεροτυπία – 29/06/2009)

Ο σουρεαλιστικός θίασος των Gogol Bordello ανέβηκε στη σκηνή του Terra Vibe έχοντας -ακόμα- τις ακτίνες του ήλιου κατά πρόσωπο, κάτι που -όπως αναμενόταν- αποδείχτηκε λεπτομέρεια για τον παντός καιρού Eugene Hütz, ο οποίος ρίχτηκε σε ένα non stop καταιγισμό gypsy που έκανε τους πάντες -μυημένους και μη- κατ' αρχάς να προσεγγίσουν τη σκηνή και κατά δεύτερον να αφεθούν σε ένα άνευ ορίων χορό, βγαλμένο από αυθεντικά διονυσιακά αντανακλαστικά.

Στις ιστορίες καθημερινής προσφυγικής παράνοιας του set των Gogol Bordello συμπεριλήφθηκε, μεταξύ άλλων, η μεγαλομανία του Wonderlust King, με το βιολί του Sergey Rjabtzev να ορίζει τη μουσική επένδυση και να αναδεικνύει το μαγικό τρόπο με τον οποίο τα μέλη της μπάντας έρχονται σε επαφή on stage, μετατρέποντας το οποιαδήποτε κομμάτι σε ένα ατελείωτο jam, χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την -τουλάχιστον- ιδιαίτερη σκηνική τους παρουσία… (Rocking.gr)

Ο Phill Jupitus έχει περιγράψει την μπάντα «είναι κάτι σαν οι Clash και οι Pogues να παλεύουν... κάπου στην ανατολική Ευρώπη». Και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Στο «Start Wearing Purple» ο τραγουδιστής της μπάντας, Eugene βρέθηκε στο κοινό τραγουδώντας από... κοινού τους στίχους!

Η αστείρευτη ενέργεια των Ρώσων (στην πλειονότητα τους) τσιγγάνων μεταδόθηκε τάχιστα στους θεατές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής. Από τις πλέον εκκεντρικές και συνάμα multi-culti εμφανίσεις...(men24.gr)

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕIΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EARLY BUYER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Οι πρώτοι 1000 που θα σπεύσουν στα σημεία προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 25e. Με την εξάντληση αυτών, το εισιτήριο θα κοστίζει 30e.

Σημεία προπώλησης

Ticket House

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr



blogger templates 3 columns | Make Money Online