Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου» στο νέο Down Town !!!


Αυτή η κουβέντα αποτέλεσε αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους οι νέοι συμπαρουσιαστές του Όμορφου Κόσμου, αφού ουσιαστικά ήταν και η πρώτη φορά που βρίσκονταν όλοι μαζί έξω από το πλατό.
Το αποτέλεσμα ήταν, τουλάχιστον, ενδιαφέρον.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πώς ήταν να παρακολουθείτε κάθε μεσημέρι τον τηλεοπτικό σχολιασμό των δοκιμαστικών σας;

Κατερίνα: Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Τη δουλειά τους έκαναν. Ίσως το βλέπω έτσι επειδή και εγώ είμαι δημοσιογράφος.

Νίκος: Πάντα υπάρχουν οι πηγές που δίνουν τις πληροφορίες. Το θέμα είναι να μη σε επηρεάσουν όσα ακούς. Δεν μπορείς να το καταφέρεις απόλυτα βέβαια.

Δημήτρης: Σε εμάς έγινε πολύ απότομα. Μας τηλεφωνούσαν οι δικοί μας και μας έδιναν συγχαρητήρια και εμείς λέγαμε «Τι έγινε;».

Μαρία: Οι δικοί μου άνθρωποι δεν το ξέρουν ακόμη, παρά μόνο οι γονείς μου. Δεν ήθελα να πω κάτι πριν βγει η επίσημη ανακοίνω¬ση από το κανάλι.

Δούκισσα: Τώρα όμως θα δουν το Down Τown!

Μαρία: Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση μπορεί να μας κρίνει ο καθένας.

Έχουν ακουστεί πολλά για τις αποδοχές. Είναι τόσο χαμηλά τα ποσά όσο γράφτηκε;

Κατερίνα: Νευριάζω με αυτό. Βλέπεις τι γίνεται στα κανάλια. Φεύγει κόσμος από τα κανάλια συνέχεια, μένουν χωρίς δουλειά. Οι μισθοί μας μας ικανοποιούν.

Νίκος: Μην περιμένετε να σας πούμε και τι παίρνουμε. Μας διάλεξαν για να κάνουμε μια συγκεκριμένη δουλειά και θα την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Δούκισσα: Προσωπικά δεν το κάνω για τα χρήματα.

Νίκος: Τι δεν κάνεις; Από τη στιγμή που δουλεύω θέλω να αμείβομαι σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Αντιλαμβάνομαι την κρίση, δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια.

Μαρία: Τα ποσά που ακούγονται είναι συχνά δημιούργημα και των ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση.

Δημήτρη, σε πείραξε που συνέδεσαν την παρουσία σου στο πρωινό με την προσωπική σου ζωή; Το έκαναν να φανεί σαν εκδίκηση στην πρώην σύντροφό σου, Νάντια Μπουλέ.

Δημήτρης: Γέλασα με όλο αυτό. Ούτε με πείραξε, ούτε το χάρηκα. Επειδή έχω περάσει από τη δουλειά των δημοσίων σχέσεων (σ.σ.: συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά), καταλαβαίνω ότι είναι ένα θέμα που σπαρταράει. (γέλια) Και εγώ στη θέση του θα το έβγαζα.

Κατερίνα: Και εγώ θέλω να πω εδώ πως από μικρή μου άρεσε ο Νίκος Παπαδάκης. Τον έβλεπα στο Life Style και ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Όταν τον είδα πρώτη φορά από κοντά, ενθουσιάστηκα!

Πώς πιστεύετε ότι θα κάνετε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη;

Μαρία: Μέχρι τώρα τα κανάλια «χτυπούσαν» μεγάλα ονόματα. Υπήρχε η λογική της αναζήτησης ενός ανθρώπου που θα έσερνε το καράβι και οι άλλοι θα ακολουθούσαν. Φέτος το Mega αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε πέντε νέους άνθρωπους που θα φέρει ο καθένας στοιχεία από τη χαρακτήρα του.

Νίκος: Η συνταγή για το πρωινό είναι πάντα ίδια. Εμείς όμως είμαστε πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες.

Δημήτρης: Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να αναρριχηθώ, να πατήσω επάνω σου!

Μαρία: Πρόσεχε όμως γιατί είσαι λίγο βαρύς!

Κατερίνα: Θα δεις πέντε ανθρώπους να δουλεύουν μαζί με κοινό στόχο.

Συναντηθήκατε καθόλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα δοκιμαστικά;

Κατερίνα: Εγώ δούλεψα δύο χρόνια με τον Γρηγόρη πριν πάω στον Πρωινό Καφέ. Ήταν τα καλύτερα χρόνια στη δουλειά μέχρι στιγμής. Έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του. Ήταν μια άψογη συνεργασία και με έχει βοηθήσει πολύ. Μου αρέσει πολύ ο αυθορμητισμός του, θεωρώ ότι είναι η συνταγή επιτυχίας στην τηλεόραση. Ευτυχώς αυτό το στοιχείο το έχουν και ο Νίκος και ο Δημήτρης.

Στόχος σας είναι η πρωτιά;

Νίκος: Αν ξεκινήσεις λέγοντας «Όχι δεν τη θέλω», καλύτερα να μείνεις σπίτι σου. Ελπίζεις ότι αυτό που κάνεις, θα πάει πολύ καλά και ο κόσμος θα σ' τη δώσει. (Συμφωνούν όλοι μαζί του).

Σας προβλημάτισε η είσοδος της Ευγενίας Μανωλίδου στην πρωινή ζώνη;

Νίκος: Η Ευγενία έκανε μια πετυχημένη εκπομπή πέρσι, δεν μπορείς να μην την παραδεχτείς.

Μαρία: Αυτό που έκανε πέρσι ήταν τόσο εξόφθαλμα αντισυμβατικό, που δεν μπορούσες να το αγνοήσεις. Καμιά φορά αγκαλιάζουμε τη δυστυχία για να λέμε «Αχ, τι καλά που είμαστε τελικά εμείς».

Κατερίνα: Δεν την έχουμε δει όμως πώς θα είναι στο πρωινό.

Δημήτρης: Εμένα με εντυπωσίασε πώς το άντεξε όλο αυτό. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα βγήκε στην επιφάνεια όλη η ζωή της και είχε να αντιμετωπίσει τη σκληρή κριτική για την εκπομπή της.

Νίκος: Αλίμονο αν δεν κοιτάξεις ποιος είναι απέναντί σου. Αν σε πιάσει πανικός, δεν θα κάνεις τίποτα. Έχουμε να κοιτάξουμε τη δική μας εκπομπή.


Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

Πηγή: Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online