Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Γυναίκα της Χρονιάς η Beyonce !!!


Λίγους μήνες πριν μας αποχαιρετήσει το 2009,
οι υπεύθυνοι του γνωστού μουσικού περιοδικού «Billboard»
ανακοίνωσαν την «Γυναίκα της Χρονιάς»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, «Γυναίκα της Χρονιάς» ανακηρύσσετε η star της μαύρης μουσικής, Beyoncé Knowles. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον ίδιο τίτλο έχουν πάρει στο παρελθόν η RnB τραγουδίστρια Ciara και η star της κάντρι μουσικής Reba McEntire.

Την χρονιά αυτή, η Beyonce γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα καινούργια της τραγούδια, «Single Ladies» και «If I Were a Boy». To album της έφτασε στο No1 στις πωλήσεις και η παγκόσμια περιοδεία της ήταν Sold Out. Μην ξεχνάμε και την πρόσκληση που αποδέχτηκε να τραγουδήσει στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α, Barack Obama.

Το περιοδικό αιτιολόγησε την επιλογή του λέγοντας:

"Η Beyonce είναι μια πολυβραβευμένη καλλιτέχνης και μια πολυτάλαντη γυναίκα, που ενσαρκώνει όλες τις ποιότητες και τα επιτεύγματα που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει το βραβείο "Billboard Woman Of The Year".

Δεν έχει μόνο επηρεάσει την ποπ κουλτούρα με τα τραγούδια και τις ταινίες της, αλλά έχει αποτελέσει έμπνευση για τις γυναίκες όλου του κόσμου, με το μοναδικό της στιλ, την επαγγελματική της ευφυΐα και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς".




blogger templates 3 columns | Make Money Online