Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για όλα στο Down Town !!!


Η ωραία Τζούλια φωτογραφίζεται στις Κάνες
με τον αρραβωνιαστικό της Μισέλ και αφήνει πίσω
την παλιά εικόνα της δύστροπης και bitchie.

H νέα Τζούλια θα είναι πολύ καλό κορίτσι από δω και στο εξής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τελικά γιατί αποφάσισες να πας στις Κάνες;

Ήθελα να κερδίσω το μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου. Να αποδείξω -πρώτα σε μένα- ότι μπορώ να καταφέρω ό,τι επιδιώκω και βάζω σαν στόχο. Ο κινηματογράφος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και οι Κάνες είναι το όνειρο κάθε φιλόδοξου κοριτσιού. Γιατί όχι και το δικό μου; Στις Κάνες βρέθηκα ύστερα από πρόσκληση του κορυφαίου παραγωγού Μάριο Κασάρ, πασίγνωστου από τις ταινίες «Βασικό Ένστικτο» και «Εξολοθρευτής», ο οποίος φρόντισε για αυτή τη γνωριμία. Δεν ξέρω πώς να τους το ξεπληρώσω.

Πώς αντιμετώπισες τα σχόλια όλων μόλις επέστρεψες;

Με απίστευτη χαρά. Ήταν όλοι τους εξαιρετικά ευγενικοί και φιλικοί μαζί μου. Εκτός από τον Ηλία Πανταζόπουλο, που με ειρωνεύτηκε με κακό τρόπο. Θεωρώ απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά ενός μεγάλου ανθρώπου προς ένα κοριτσάκι. Δεν τον πείραξα ποτέ. Απλά διέκοψα τη συνεργασία μου μαζί του...

Ωστόσο, στις δηλώσεις σου για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ηλία Πανταζόπουλο ήσουν ιδιαίτερα αυστηρή, ιδιαίτερα με το δεύτερο...

Τον Ηλία Ψινάκη τον λατρεύω. Είναι ένα μικρό παιδί. Θα μπορούσα να τον υιοθετήσω. (γελάει και πάλι) Ο Πανταζόπουλος, όμως, φέρθηκε λάθος. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Αισθάνθηκε -ίσως- ότι τον «άδειασα» επαγγελματικά και αυτό δεν μου το συγχώρεσε. Δεν πειράζει όμως, θα του περάσει. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν.

Τι είναι, όμως, αυτό που χάλασε τη σχέση σας;

Απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή έκανα τον απολογισμό μου και αισθάνθηκα ότι ο Ηλίας δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω από το... απόλυτο «τίποτα»! Και τότε τελειώσαμε εκεί. Δεν είναι κακό αυτό. Ίσως να μην υπήρχε ενδιαφέρον και από την πλευρά του.

Ποιος είναι ο νέος σου μάνατζερ;

Ακούστηκαν τρελές ιστορίες που με έκαναν να γελάσω μέχρι δακρύων. Απίθανοι τύποι σχετίστηκαν με το όνομα και τη δουλειά μου. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, λοιπόν, σας απαντώ ότι ο νέος μου μάνατζερ είναι ο αγαπημένος μου και αρραβωνιαστικός μου, Μισέλ. Κανένας άλλος!

Ποια είναι η σχέση σου με το χρήμα;

Η καλύτερη. Έχω χρήμα για να ξοδεύω και να χαρίζω χαρά στους φίλους μου. Προχτές αγόρασα το νέο μου Hummer, έχω ήδη ένα γιοτ και στοχεύω σε ένα σπίτι.
Μα ούτε αν σε πουν ψώνιο θυμώνεις;

Γελάω. Υπήρξα ψώνιο για τον κόσμο, λόγω κακής συμπεριφοράς που μου δίδαξαν κάποιοι άλλοι να έχω. Δεν ήταν, όμως, η δική μου. Και τώρα είμαι ο εαυτός μου. Ένα απλό κορίτσι, εντελώς καθημερινό και συνηθισμένο. Καθαρίζω το μπαλκόνι μου, πλένω πιάτα, κάνω μόνη μου αποτρίχωση και βάζω πλυντήριο. Είμαι η Τζούλια Αλεξανδράτου , όχι η Τζούλια Ρόμπερτς. Ηρεμήστε, παιδιά. Μεταξύ μας, αυτό το «ηρεμήστε, παιδιά» το είπα πρώτα στον εαυτό μου. Είπα ένα πρωινό, πριν από ένα μήνα: «Τζούλια, πού πηγαίνεις; Για ηρέμησε λίγο!». Και μετά... συνήλθα!

(Ο Μισέλ καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης είναι συνεχώς δίπλα στην Τζούλια).

Μιχάλη, πώς γνωριστήκατε με την Τζούλια;


Η σχέση μας με την Τζούλια είναι καρμική. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν δούλευα ακόμη ως μπάρμαν στο Güzel -εδώ και δυόμισι χρόνια- και από τότε είμαστε συνεχώς μαζί. Συζούμε, αγαπιόμαστε, μοιραζόμαστε τα πάντα! Την αγαπάω σαν τρελός, είμαι παθιασμένος μαζί της...

Ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα για σένα...

Είμαι ένα νέο παιδί, ερωτευμένο, φιλόδοξο και γεμάτο όνειρα που θέλω να πραγματοποιηθούν. Και, εκτός αυτού, είμαι ο σύντροφος και ο νέος μάνατζερ του μωρού μου, της Τζούλιας.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online