Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα !!!


Η οικονομική κρίση –μαζί με την απαγόρευση του καπνίσματος–
δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, με αποτέλεσμα κάποια μαγαζιά να γίνουν πιο μικρά
ώστε να μη φαίνονται άδεια όταν δεν έχουν πολύ κόσμο,
ενώ άλλα θα λειτουργήσουν μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στο Βοτανικό η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ μαζί τους ενδέχεται να είναι ο Ηλίας Βρεττός.

Στην Ιερά Οδό ο Δημήτρης Μητροπάνος θα έχει μαζί του την Πέγκυ Ζήνα, ενώ ακριβώς δίπλα, στο Vox, η Δήμητρα Γαλάνη θα συνεργαστεί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει ένα show αμερικανικών προδιαγραφών στο Αθηνών Αρένα -μαζί της θα είναι οι Μπλε, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Μαριώ, ενώ, λίγο πιο κάτω, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει τα καινούργια τραγούδια που της γράφει ο Φοίβος στο Έναστρον- στο πλευρό της θα έχει τους Goin Through και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

To Άνοδος Stage ακολουθεί τη συνταγή των Onirama, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Μύρωνα Στρατή. Όσο για το γκρουπ του Θοδωρή Μαραντίνη, είναι εδώ και καιρό γνωστό πως θα συμπράξει καλλιτεχνικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή του Rex.

Ο Νίκος Βέρτης και ο Χρήστος Χολίδης συνεχίζουν στο Κέντρο Αθηνών και το Posidonio αντίστοιχα, ενώ ο Αντώνης Ρέμος μετακομίζει φέτος στο Diogenis Studio.

Στις 25 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Κουρκούλης με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μαρτάκη στο Ammos, ενώ με τα ίδια σχήματα του καλοκαιριού συνεχίζουν το Romeo και το Frangelico.

Τέλος, ο Γιάννης Πάριος θα συνεργαστεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Τσαλίκη στο Fever, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης, έχοντας ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, θα τραγουδήσει το χειμώνα στο Fix.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online