Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Φώτης – Μαρία Live


Για την 1η Σεπτεμβρίου εύχονται «καλό μήνα και καλή τηλεοπτική σεζόν»
μαζί με όλους μας, από το Star πια και οι
Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου,
που υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας 2+1.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live» θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 16:45.

Όπως λένε οι έμπειροι παρουσιαστές το μαγκαζίνο τους θα έχει «θεματολογία για όλα τα γούστα». Ματιές στην καθημερινότητα, αστεία βίντεο από Ελλάδα και εξωτερικό, μαγειρικές προτάσεις, νέα από την ελληνική και ξένη σόου μπιζ, που όλοι λατρεύουμε να μισούμε, συμβουλές σε θέματα ομορφιάς, ρετρό παρενθέσεις, προσεγμένα αφιερώματα, επικοινωνία με τους τηλεθεατές και πολλά ακόμη, πάντα με το χιούμορ, το μπρίο, την καλή συνεργασία, σήμα κατατεθέν της Μαρίας και του Φώτη από τότε που ξεκίνησαν στα τηλεοπτικά στούντιο.

Αρχισυντάκτης, Νικόλας Τουρουντούς, για πολλά χρόνια συνεργάτης του Φώτη και της Μαρίας καθώς και η Νάντια Χείρα, βοηθός αρχισυντάκτη, και μια πλειάδα από παλιούς και νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες όπως οι: Γιολάντα Διαμαντή, Κριστίνα Γουλιελμίνο, Πάρης Κολλιντζάς, Ελένη Καρποντίνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος, παλιός γνώριμος του Φώτη και της Μαρίας από το Mega. Επίσης η Χρύσα Οικονομοπούλου, η οποία συνεργάστηκε μαζί τους την περσινή σεζόν και η Ράνια Αλευρά.

Ο τηλεθεατής θα βρίσκει χώρο για να γίνει μέλος της χαρούμενης παρέας του ζωντανού προγράμματος, που βασικό ρόλο θα έχει η interactive επικοινωνία.

blogger templates 3 columns | Make Money Online