Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Μπήκαν στο σπίτι τoυ Θεοφάνους !!! (update)


Τέλος καλό όλα καλά, για τον Γιώργο Θεοφάνους

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ήταν 11:20 όταν ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για αυτό που θα κάνει και έστειλε ένα μήνυμα στην Αστυνομία της Γλυφάδας μέσα από την τηλεόραση.

"Επειδή κάποιοι έχουν μπει στο σπίτι μου και είναι μόνο τα μωρά απευθύνω έκκληση στην Αστυνομία Γλυφάδας να πάει να δει τι γίνεται" είπε τρεμάμενος και αγχωμένος ο Γιώργος και αμέσως σηκώθηκε από την θέση του και βγήκε εκτός του τηλεοπτικού πλατό.

Αμέσως μετά την ερμηνεία του Νικόλα Μεταξά, “έπεσαν” διαφημιστικά μηνύματα. Μόλις άρχισε πάλι το X- Factor, ο Σάκης Ρουβάς από καθαρό ενδιαφέρον ρώτησε τον Γιώργο Θεοφάνους, τι ακριβός έχει συμβεί και αν όλα είναι καλά.

Σύμφωνα με την κοπέλα που είχε σπίτι για να προσέχει τα παιδία του, κάποιος προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι, αλλά φαίνεται ότι ακούγοντας την αστυνομία να καταφθάνει καθώς και τους γείτονες που είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι, μετάνιωσε και κατάφερε να διαφύγει.

"Κάποιος πρέπει να προσπάθησε να εκμετταλευτεί το ότι δεν είμαι στο σπίτι. Κάποιος μπήκε στο σπίτι μου, με ειδοποίησε η κοπέλα που προσέχει τα παιδιά Ευτυχώς κατέβηκαν οι γείτονές μου, ήρθε και η αστυνομία. Δεν έπιασαν κανέναν" απάντησε ο Γιώργος.

Στην συνέχεια ζήτησε συγνώμη από το Λούκα και τον Νικόλα που δεν ήταν σε θέση να κρίνει τις ερμηνείες τους, αλλά έπρεπε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του, για να δει αν όλα είναι καλά..

blogger templates 3 columns | Make Money Online