Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Νέος (και ωραίος) έρωτας για τον Νίνη... !!!

Μεγάλη αδυναμία φαίνεται ότι έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής στα νεαρά μοντέλα.
Ο 18χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης έχει αδυναμία στα ωραία και μοιραία θηλυκά και το αποδεικνύει τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Λίγους μήνες κράτησε η σχέση του με τη Μαριάννα Λουμπράνου, γνωστή μέσα από τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς 2008 και μετά τον χωρισμό τους δεν άργησε να την αντικαταστήσει.

Η νέα του κατάκτηση είναι η πανέμορφη και sexy Αρτέμης Αστεριάδη. Το μοντέλο που αρέσκεται σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, σε παραγωγές όπως «Clever», «Deal» και οσονούπω στην «Εκδίκηση της ξανθιάς», ύστερα από μια σχέση (επίσης κάποιων μηνών) με τον τραγουδιστή Χρήστο Χατζηνάσιο έπεσε στην αγκαλιά του Σωτήρη Νίνη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει να κυκλοφορούν μαζί και να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Άρτεμης είναι λίγο πιο τολμηρή από την πρώην του Νίνη, Μαριάννα αφού σε συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Θέλω τον άνδρα μ... και λίγο αλητοκατάσταση». Τώρα κατά πόσο αντιπροσωπεύει ο Σωτήρης Νίνης τα θέλω του 19χρονου μοντέλου, μόνον ο ίδιος και εκείνη το γνωρίζουν!

Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του εθεάθησαν πριν από λίγο καιρό να πίνουν καφέ στο «Rich» στη Γλυφάδα και την περασμένη εβδομάδα να βλέπουν ταινία σε κινηματογράφο στη Συγγρού. Συγκεκριμένα, επέλεξαν το Odeon και είδαν το «Ναι σε όλα» με τον Τζιμ Κάρεϊ. Ναι σε όλα μάλλον υποστηρίζουν και οι δυο τους, καθώς, όπως λένε αυτοί που τους είδαν, δεν ήταν λίγα τα... παιχνίδια που έκανε ο ένας στον άλλο δημοσίως και εμφανώς χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα για το αν κάποιος τους προσέχει ή όχι. Την ίδια ώρα πολλοί ήταν οι θαυμαστές του ποδοσφαιριστή που μόλις τον αναγνώρισαν έσπευσαν να τον γνωρίσουν από κοντά και να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφο.


Μέχρι πρότινος την Αρτεμη την πετυχαίναμε σε διάφορα μαγαζιά να διασκεδάζει, κάτι που όπως έχει πει και ίδια της αρέσει πολύ. Το ξενύχτι και το ποτό είναι το φόρτε της, σύμφωνα πάντα με την ίδια• έτσι εξηγείται και η αγάπη της στους τραγουδιστές. Με τον 18χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί πια να εκτονώνεται βγαίνοντας τις νύχτες, αλλά αν όντως είναι πολύ ερωτευμένη, θα αναγκαστεί να αλλάξει συνήθειες.

Προς τον παρόν, όπως λένε κάποιοι που ξέρουν, έχει συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα και τον έρωτά της με τον μικρό άσο του ποδοσφαίρου, καθώς πλην του καφέ και του σινεμά, περνούν τις νύχτες τους παρέα στο σπίτι. Εκείνος μένει στην Αγία Παρασκευή, ενώ το σπίτι της Αρτέμης είναι στην Καλλιθέα. Εκ περιτροπής μαθαίνουμε πως γίνονται οι συναντήσεις. Μία στο σπίτι του ενός και μία στο σπίτι του άλλου.



Η γνωριμία του ποδοσφαιριστή με το μοντέλο έφερε και τη φιλία τους αρχικά στο Facebook. Και οι δύο έχουν προφίλ στον διαδικτυακό τόπο που έγινε μόδα και αφού έκαναν αρκετή παρέα στο Internet, είπαν να περάσουν σε άλλο στάδιο. Μάλλον δεν έχουν ανάγκη τώρα πια να μιλούν και μέσω υπολογιστή, καθώς έχει ο ένας τον άλλον.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΗΔΙΑ!! ΤΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΑ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.. ΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΕΣ.. ΑΠΑΠΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΜΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΟΡΦΗ,ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ?(ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΟΡΗΣΕΩΣ ΚΙΟΛΑΣ).ΙΣΑ ΙΣΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΑΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΘΥΛΗΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠ΄ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ!!!ΑΡΚΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΛΙ...ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ...!(ΜΕΝΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΙΣ,ΑΘΗΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

exete dikio re koritsia!dn paei allo auth h katastash me ta modela zhtw o ellhnikos athanatos karap@@tanos dld...

blogger templates 3 columns | Make Money Online