Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Έρχεται η ώρα του μεγάλου Ελληνικού Euroτελικού !!!


Σε λιγότερο από ένα μήνα θα μάθουμε το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς στην Eurovision της Ρωσίας…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωση της, όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού, την 18η Φεβρουαρίου.

Θα είναι μια μαγευτική βραδιά, την επιμέλεια της οποίας θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στην βραδιά αυτή, ο Σάκης θα παρουσιάσει τα τρία τραγούδια που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Τα τραγούδια θα ακουστούν πρώτη φορά στην συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου.

Την βραδιά θα παρουσιάσουν και φέτος οι αδελφές Μαγγίρα.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς είναι ότι ο Σάκης θα παρουσιάσει μικρό μέρος της χορογραφίας, όπως αυτό θα παρουσιαστεί στην σκηνή της Eurovision στην Μόσχα. Οι χορογραφίες θα είναι πάλι υπό την επιμέλεια του Φωκά, ο οποίος έχει συμφωνήσει από το καλοκαίρι να σκηνοθετήσει την ελληνική αποστολή.

Όπως σε κάθε ελληνικό τελικό, έτσι και φέτος θα εμφανιστούν κάποιοι από τους “αντίπαλους” του Σάκη. Στον φετινό τελικό, θα βρεθεί η συμμετοχή της Λευκορωσίας, Petr Elfimov καθώς και ο/η τραγουδιστής/τρία που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Στον Κυπριακό Τελικό συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μαρλέν (πρώην Hi 5), ο Άλεξ Παναγή, αλλά και ο Νικόλας Μεταξάς (X Factor), ως συνθέτης.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, δεν θα περάσει απευθείας στον Τελικό, όπως θα γινόταν δηλαδή σύμφωνα με τους παλιούς κανονισμούς, αφού στην Σερβία κατέλαβε την τρίτη θέση, αλλά θα βρεθεί στον ημιτελικό και από εκεί αν όλα πάνε καλά, στον Τελικό.

Ωστόσο πριν από τις 30 Ιανουαρίου, δεν θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιόν από τους δύο ημιτελικούς θα είναι η Ελλάδα.

Το μέχρι στιγμής φαβορί, είναι το τραγούδι της Τουρκίας «Dum tek tek» με ερμηνεύτρια την Hadise. Το τραγούδι από την πρώτη στιγμή που επιλέχτηκε, έγινε επιτυχία στην Τουρκία και αγαπήθηκε από πάρα πολλούς fun της Eurovision.

Ας ελπίζουμε ότι η αγάπη που έχουν οι funs της Eurovision στον Σάκη δεν θα μας στερήσει την Νίκη, αφού όπως ακούγεται, χωρίς καν να έχει γίνει γνωστό το κομμάτι που θα ειρηνεύσει ο Σάκης, η πρωτιά ανήκει φέτος στην Ελλάδα, γιατί Σάκης Ρουβάς είναι αυτός.

Σχετικές Αναρτήσεις

Στις 11 Φεβρουαρίου τα Eurosongs !!!
Μεγάλες αλλαγές στην Eurovision !!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online