Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

X-Factor... Ο μεγάλος Ημιτελικός !!!


Το πιο κρίσιμο live του X Factor πλησιάζει και διαγωνιζόμενοι με τους μέντορες τους κάθονται σε ανάμενα κάρβουνα. Ο ημιτελικός του X Factor είναι προ των πυλών και την Παρασκευή το βράδυ θα γνωρίζουμε την μαγική τετράδα που θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο μόνος από τους κριτές που δεν έχει άγχος είναι ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος ύστερα από την αποχώρηση και της Κέλλυ δεν έχει πια κανένα τραγουδιστή στην ομάδα του που να συνεχίζει στο παιχνίδι. Ωστόσο δηλώνει ότι θα είναι εξίσου αυστηρός με όλους τους διαγωνιζόμενους και αυτή την εβδομάδα και θα αποτελέσει τον ρυθμιστή του X Factor.

Σε κρίσιμο σημείο είναι και η ομάδα του Γιώργου Λεβέντη αφού παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατηθεί αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι με μόνο μία διαγωνιζόμενη την Ιωάννα, μία ενδεχόμενη αποχώρηση της στον ημιτελικό θα άφηνε την ομάδα χωρίς συμμέτοχη στον τελικό κάτι που σε κάθε περίπτωση θα ήθελαν να αποφύγουν τόσο ο κριτής όσο και η νεαρή τραγουδίστρια.

Από την άλλη μεριά Γιώργος Θεοφάνους και Κατερίνα Γκαγκάκη έχουν ήδη εξασφαλίσει για τις ομάδες τους τουλάχιστον μία συμμετοχή στον τελικό αλλά σίγουρα δεν θα τους πείραζε οι κατηγορίες που μανατζάρουν να παρουσιαστούν και με τους δύο διαγωνιζόμενους τους που συνεχίζουν στο παιχνίδι.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και στον ημιτελικό του X Factor οι 5 διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν δύο τραγούδια, ένα επιλογή των κριτών και ένα δίκης τους επιλογής. Και επειδή όλοι θεωρούν πια ότι τα τραγούδια παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο, φρόντισαν οι επιλογές τους να είναι τραγούδια που θα αγγίξουν τον κόσμο και που με την παρουσία τους οι διαγωνιζόμενοι θα πείσουν κοινό και κριτές ότι πρέπει να βρίσκονται στον τελικό του X Factor και να διεκδικήσουν το έπαθλο, ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία για τον μεγάλο νικητή του X Factor θα ξεκινήσει αμέσως μόλις τελειώσει ο ημιτελικός το βράδυ της Παρασκευής και έτσι το κοινό θα έχει στην διάθεση του μία ολόκληρη εβδομάδα για να ψηφίσει και να αναδείξει τον κορυφαίο τραγουδιστή του X Factor.


Σχετικά με το προηγούμενο Live

Μετά από μία άσχημη εμφάνιση στο πρωτοχρονιάτικο live ο Λούκας υποσχέθηκε ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος και τα κατάφερε.

Δηλώνοντας ότι θα δουλέψει δύο φορές περισσότερο για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος και με την χαρακτηριστική φωνή του ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο το πολύ μελωδικό αυτό τραγούδι. Όλοι οι κριτές ήξεραν την συγκέντρωση και τον χαρακτήρα πρωταθλητή που δείχνει ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Λούκας μπορεί και να είναι ο νικητής του X Factor.

Live 11: Λούκας
Τραγούδι: "Το πάρτι" - Ερμηνευτής: Μανώλης Μητσιάς

Αν και είναι αρκετά ποπ για το στυλ τους το συγκεκριμένο τραγούδι, τα Κόκκινα Χαλιά τα κατάφεραν.

Αρχικά βέβαια προσπάθησαν να το διασκευάσουν στο δικό τους ύφος, ωστόσο μετά από τις συμβουλές του μέντορα τους Γιώργου Θεοφάνους ότι θα ήταν υπερβολική μια τόσο ροκ διασκευή στο κομμάτι, τα "Κόκκινα Χαλιά" παρουσιάστηκαν πιο "συμβατικά" από προηγούμενες εμφανίσεις. Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Λεβέντης είχαν κάποιες αντιρρήσεις για την παρουσία τους στο συγκεκριμένο τραγούδι και αυτό προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους ότι θέλουν να τους διώξουν από το παιχνίδι. Ωστόσο η ευχή του να |περάσει το δικό του" έγινε τελικά πράξη αφού παρά το γεγονός ότι τα Κόκκινα Χαλιά ήταν υποψήφια για αποχώρηση, κατόρθωσαν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Live 11: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Φιλί της ζωής" - Ερμηνευτής: Έλενα Παπαρίζου

Σε ένα πολύ ανεβαστικό και πολύ κεφάτο τραγούδι διαγωνίστηκε η Ιωάννα και ξεσήκωσε το κοινό του X FACTOR, αποδεικνύοντας πως η εξέλιξη της είναι ραγδαία όσον αφορά και στα ελληνικά τραγούδια.

Οι κριτές ωστόσο ήταν συγκροτημένοι μαζί της και έδειξαν ότι περιμένουν ακόμα πολλά περισσότερα από την Ιωάννα.

Live 11: Ιωάννα
Τραγούδι: "Να σαι καλά" - Ερμηνευτής: ZED

Έντονα ερωτικός παρουσιάστηκε ο Νικόλας στο τραγούδι που επέλεξε για εκείνον η Κατερίνα Γκαγκακή.

Ο εξαιρετικός τραγουδιστής από την Κύπρο με μια συγκλονιστική ερμηνεία συγκίνησε τους πάντες στο πλατό του X FACTOR και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Ο Νίκος Μουρατίδης σηκώθηκε και τον χειροκρότησε ενώ ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε ότι ο Νικόλας θα είναι σίγουρα στον τελικό.

Live 11: Νικόλας
Τραγούδι: "Blower's daughter" - Ερμηνευτής: Damian Rice

blogger templates 3 columns | Make Money Online