Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

X Factor Live 23/01 Αποχώρησε η Ιωάννα...


Η Ιωάννα εκτός τελικού!

Αυτός ήταν ένας πραγματικά μεγάλος ημιτελικός. Η δύσκολη απόφαση των κριτών άφησε την Ιωάννα εκτός μεγάλου τελικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Στο πιο κρίσιμο live του X Factor Νικόλας, "Τριημιτόνιο", Ιωάννα, "Κόκκινα Χαλιά" και Λούκας έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στους 4 και να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως η πορεία και των 5 στο παιχνίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή και όλοι τους θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο που περιμένει τον νικητή.

Δυστυχώς όμως εκείνη που δεν κατάφερε να πιει νερό ενώ έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ήταν η Ιωάννα.

Η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα στο X Factor αποχώρησε στον ημιτελικό και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της στο παιχνίδι.



Η ψηφοφορία του κοινού την έθεσε υποψήφια μαζί με τους "Τριημτόνιο" που για εκείνους ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Oι κριτές σε πολύ δύσκολη θέση για μία ακόμη φορά έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα είναι στον τελικό και ποιος θα αποχωρήσει.

Τελικά ο ρυθμιστής του X Factor όπως ανακηρύχτηκε ο Νίκος Μουρατίδης ήταν εκείνος που με τη δική του ψήφο έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η πορεία της Ιωάννας στο παιχνίδι τελείωσε ενώ οι "Τριημιτόνιο" θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής.

Δύο είναι πια οι κριτές και managers που έμειναν χωρίς ομάδα, αφού μετά τον Νίκο Μουρατίδη και ο Γιώργος Λεβέντης δεν έχει πια διαγωνιζόμενο στο παιχνίδι και έτσι θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό απαλλαγμένοι από το άγχος.

Από την άλλη μεριά οι ομάδες της Κατερίνας Γκαγκακη και του Γιώργου Θεοφάνους ξεκινούν από το ίδιο σημείο την τελική ευθεία για να κόψουν το νήμα. Mε δύο διαγωνιζόμενους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες την κατάκτηση της νίκης στο X Factor.

Έτσι σε έναν τελικό, που θα είναι αντρική υπόθεση, "Κόκκινα Χαλιά", Λούκας, Νικόλας και "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη θα είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του χθεσινού ημιτελικού αφού οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν.

Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού. Το κοινό έχει μία ολόκληρη εβδομάδα να επιλέξει τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το τηλέφωνο ή από το web site του X FACTOR για να αναδείξει μεγάλο νικητή εκείνον που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.


Στον ημιτελικό του X FACTOR εμφανίστηκαν ως guest ο Δημήτρης Κοριαλάς και η Ευρυδίκη που ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και η Τάμτα που τραγούδησε το αγαπημένο σε όλους "αγάπησε με", αλλά και το νέο της τραγούδι "κοίτα με" που είναι προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Νικόλας

Ολοκληρωμένος τραγουδιστής

Ένα κλασικό ροκ τραγούδι επέλεξε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον Νικόλα και δικαιώθηκε ακόμα μια φορά για την επιλογή της.



Ο Νικόλας με τον αέρα ενός ολοκληρωμένου τραγουδιστή, ήταν δυναμικός αλλά και συναισθηματικός στην ερμηνεία του και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε στον μεγάλο τελικό.



Live 12: Νικόλας
Τραγούδι: "Bring me to life" - Ερμηνευτής: Evanescence


Λούκας

Άξια στον τελικό!

Ακόμα μια πρόκληση για τον Λούκας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση.
Ο τραγουδιστής με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο X Factor ερμήνευσε με ιδιαίτερο τρόπο αυτό το πολύ σημαντικό αλλά και έντονα χαρακτηρισμένο από την φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη και ήταν καταπληκτικός. Άξια λοιπόν ο Λούκας προκρίθηκε στον τελικό του X Factor με τη σύμφωνη γνώμη κριτών αλλά και κοινού.



Live 12: Λούκας
Τραγούδι: "Αγριολούλουδο" - Ερμηνευτής: Στέλιος Καζαντζίδης




Κόκκινα Χαλιά

"I' ll be there for you"

Τα "Κόκκινα Χαλιά" πέρασαν στον τελικό του X Factor!
Επηρεασμένα από τις προηγούμενες υποψηφιότητες για αποχώρηση όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα 5 παιδιά θεωρούσαν ότι ο ημιτελικός του X Factor θα ήταν η τελευταία τους παρουσία στο παιχνίδι.



Ο Γιώργος Θεοφάνους τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους, όπως λέει και το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσουν κι έτσι τα 4 παιδιά παρουσιάστηκαν χωρίς άγχος και αποφασισμένα να διασκεδάσουν όσο μπορούσαν περισσότερο την εμφάνιση τους στην σκηνή. Μέσα σε ένα "βροχερό" σκηνικό λοιπόν, τα "Κόκκινα Χαλιά" άλλαξαν το κλίμα υπέρ τους και αντί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, θα διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό του X Factor.



Live 12: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Ill be there for you" - Ερμηνευτής: The Rembrandts



Ιωάννα

Δίχασε την κριτική επιτροπή

Η παρουσία της Ιωάννας δίχασε τους κριτές και αυτή την εβδομάδα.
Ρίσκο αλλά και πρόκληση ήταν η επιλογή του τραγουδιού στο οποίο διαγωνίστηκε αφού είναι ένα τραγούδι πολύ αγαπημένο σε όλους και έχει ερμηνευτεί από την για πολλούς, μεγαλύτερη σύγχρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια, την Μαρινέλλα.



Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασαν πως δεν ήταν η καταλληλότερη επιλογή τραγουδιού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λεβέντη ο οποίος δήλωσε πως η Ιωάννα ήταν πολύ καλή. Επιπλέον τόνισε πως τέτοια τραγούδια που μιλάνε για έρωτα με τόσο ωραίο τρόπο, μπορεί και πρέπει να τα ερμηνεύει ένα νέο κορίτσι όπως η Ιωάννα.



Live 12: Ιωάννα
Τραγούδι: "Γιατί φοβάσαι" (Παρ το φεγγάρι και καν το βέρα μου) - Ερμηνευτής: Μαρινέλλα


Τριημιτόνιο

Ξεσήκωσαν το πλατό...


Σε ένα τραγούδι, ιστορία για την σύγχρονη Ελλάδα διαγωνίστηκε το έντεχνο group του X FACTOR και ήταν εξαιρετικό.



Στον ημιτελικό τα τρία αγόρια εμφάνισαν όλα αυτά τα στοιχεία που τους έχουν κάνει πολύ αγαπητούς στον κόσμο, απόλαυσαν το τραγούδι και ξεσήκωσαν το πλατό. Μία λάθος διατύπωση του Δημήτρη για έλλειψη σεβασμού ως προς το τραγούδι λίγο έλλειψε να προκαλέσει τριγμούς σε ότι είχαν χτίσει ως τώρα τα παιδιά, ωστόσο απέφυγαν τις άσχημες κριτικές όταν εκείνος δήλωσε ότι δεν το γνώριζε και πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις πρόβες αντιλήφθηκε την σημασία και το μέγεθος του τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου.



Live 12: "Τριημιτόνιο"
Τραγούδι: "Καραγκιόζης" - Ερμηνευτής: Διονύσης Σαββόπουλος

blogger templates 3 columns | Make Money Online