Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η Πετρούλα και το …γουνάκι της !!!

Φορώντας ένα κατακόκκινο γουνάκι και ένα μικροσκοπικό, σχεδόν «αόρατο» φόρεμα, η Πετρούλα Κωστίδου έκανε την …απειλή της (να μας λέει κάθε μέρα τον καιρό), πράξη. Τετάρτη βράδυ, μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η μοντέλα – πανελίστρια και τώρα κορίτσι του (κακού μας…) καιρού, Πετρούλα, με αισθησιακή φωνή και λάγνο βλέμμα μας ενημέρωσε, βάσει των επίσημων στοιχείων της ΕΜΥ, σε ποιες περιοχές θα βρέξει και πόσο θα κατέβει η θερμοκρασία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video


Εμείς πάντως …πουντιάσαμε με αυτά που βλέπαμε και ακούγαμε και αναρωτιόμασταν «πόσο πιο …πάτο θα πιάσουμε σ΄ αυτή τη χώρα!!». Όσο η Πετρούλα μιλούσε με νάζι, αλα Βουγιουκλάκη, τόσο το φόρεμα κατέβαινε και το μπούστο γινόταν όλο και πιο αποκαλυπτικό. Η Αττική έγινε η… φιλενάδα της και η όμορφη Θεσσαλονίκη μια καλή ευκαιρία για να αρχίσει να τραγουδάει, αφού πριν ενημερώσει τους βορειοελλαδίτες για τον καιρό, τραγούδησε για τη συμπρωτεύουσα.

Το "κλου" του …δελτίου καιρού, ήταν η στιγμή που η Πετρούλα πέταξε το κόκκινο γουνάκι και έσκυψε για να πάρει την ομπρέλα.

«Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα!». Αυτός ήταν ο…ευφάνταστος επίλογος της ξανθιάς με τα κόκκινα. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, τα κείμενα το γράφει μόνο του, το κορίτσι της …βροχής και τα κάνει πρόβα στο καπνιστήριο του καναλιού.



Πηγή: zougla.gr

blogger templates 3 columns | Make Money Online