Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

The Sisters Of Mercy concert's (Athens - Thessaloniki) !!!


Σάββατο 11 Απριλίου, Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα
Κυριακή 12 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είμαστε ένα rock'n'roll γκρουπ. Και ένα pop γκρουπ. Και μια μηχανή παραγωγής ρυθμού.
Και πνευματικοί θεοί του έρωτα στον ελεύθερο μας χρόνο.

Παράγουμε άλμπουμ, μερικές φορές.
Παίζουμε συναυλίες, καμιά φορά.

Οι The Sisters Of Mercy, ανατρεπτικοί, σκοτεινοί, εναλλακτικοί, απλοί και με μια μουσική ιστορία 20+ χρόνων, γρυλίζουν προς το μέρος μας!

Την εκρηκτική και ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία τους θα γευτούμε για 2 βραδιές στην Ελλάδα, το Σάββατο 11 Απριλίου, στο Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα, και την Κυριακή 12 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη.

Έχοντας στιγματίσει την “goth” rock σκηνή, και με επιρροές από Leonard Cohen, Gary Glitter, The Velvet Underground, The Stooges, Motörhead ,, Suicide και The Birthday Party, οι The Sisters of Mercy έχουν καταφέρει να βρίσκονται ανάμεσα στα αγαπημένα μας γκρουπ όλων των εποχών. Και όπως δηλώνουν και αυτοί για την Ελλάδα…:

"We're really looking forward to our gigs in Greece, we played Athens and Thessaloniki last time and they were two of our favourite gigs on the 2006 tour. Greek audiences are always very lively and we enjoy that very much. Plus, it's a beautiful country and we're looking forward to some culture, food and of course Ouzo".

… η σχέση με το ελληνικό κοινό είναι αμφίδρομη!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 40e

Σημεία Προπώλησης: Ticket House

Online sales: www.tickethouse.gr





BIO

1980

Οι The Sisters Of Mercy σχηματίζονται στο Leeds από τον Gary Marx και τον Andrew Eldrich. Με μία μόνο κιθάρα, έναν ενισχυτή εξάσκησης τριών watt και καθόλου λεφτά ηχογραφούν ένα single μόνο και μόνο για να «ακούσουν τους εαυτούς τους στο ραδιόφωνο». Ιδρύεται η εταιρία Merciful Release για να το κυκλοφορήσει και τυπώνονται χίλια αντίτυπα. Ο δίσκος παίζεται από τα ραδιόφωνα ενώ η μπάντα τον περιγράφει ως «ανεπίτευκτο και ανάκουστο» . Το «THE DAMAGE DONE/ WATCH/ HOME OF THE HIT – MEN» τώρα αξίζει εκατομμύρια – και παραμένει σκουπίδι (σύμφωνα με τους ίδιους).

1981

Καθώς υποψιάζονται ότι βρίσκονται κοντά σε κάτι μεγάλο, το ντουέτο αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι με τον σωστό τρόπο. Ο Andrew Eldritch, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του «πολύ κακό drummer», γίνεται κατά λάθος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος καθώς ο Gary Marx συγκεντρώνεται στην κιθάρα και ο Craig Adams περνάει στο μπάσο.

Μία απαραίτητη κίνηση φαίνεται φυσική για το συγκρότημα αλλά τους διαφοροποιεί δραστικά από τους ομοίους τους: έχουν καθιερώσει και οδηγούνται πλέον από το θρυλικό Doktor Avalanche, το drum machine.

Η μπάντα κάνει την πρώτη Live εμφάνιση στις 16 Φεβρουαρίου, και ο ήχος τους βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε The Stooges και Suicide ή Motörhead και Chrome.

Ο Marx έχει συνδέσει την κιθάρα του σε ενισχυτή record-player που παράγει ανεξέλεγκτο ήχο και ο Eldritch έχει αλλάξει τα φωνητικά σε ταχύτητες overdrive. Metal παραγεμίσματα χωρίς κενά με ανατριχιαστικό μηχανικό υπόβαθρο. To set ξεκινάει με μια «πειραγμένη» διασκευή του «Teachers» του Cohen και τελειώνει με ένα μεγαθήριο που θα μπορούσε να είναι το 'Silver Machine' αλλά στην πραγματικότητα ήταν το 'Sister Ray'.

Το κοινό πιάνει το νόημα. Οι The Sisters Of Mercy σταδιακά εξευγενίζουν τον θόρυβό τους και την ικανότητά τους να αγαπιούνται και να μισούνται. Προς το τέλος της χρονιάς ο Ben Gunn προστίθεται ως δεύτερος κιθαρίστας.

1982

Ο δεύτερος δίσκος 'BODY ELECTRIC / ADRENOCHROME', γίνεται Single της εβδομάδας στο Melody Maker. Θα περάσουν 3 χρόνια προτού κάποιο Single των The Sisters ΔΕΝ γίνει δίσκος της εβδομάδας κάπου. Δυστυχώς, οι επικείμενες συνέπειες κρατούν για πάντα.

Οι The Sisters Of Mercy τελικά καταδέχονται να παίξουν στο Λονδίνο και ο Tony James των Generation X ζητάει από τον κύριο Eldritch να συμμετάσχει σε μία μπάντα (- πρόταση που απορρίφθηκε με ευχαριστίες).

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός για το BBC προοιωνίζει το νέο κλασσικό single και οι The Sisters περιοδεύουν την Βρετανία με τους Psychedelic Furs. Το Νοέμβριο κυκλοφορεί το 'ALICE / FLOORSHOW', αυτή η γνωστή πλέον μείξη της επίμονης και ακαταμάχητης μελωδίας, υπνωτικού τεχνικού riff και του μοχθηρού γατζώματος που λάμπει ελκυστικά πάνω από την παλίρροια. Η μπάντα αρχίζει να κυριαρχεί στα ανεξάρτητα charts όπως κανείς άλλος πριν ή μετά από αυτούς.

1983

Οι πρώτοι μήνες της χρονιάς βρίσκουν την μπάντα σε περιοδεία σε ολόκληρη την χώρα με μία στρατιά οπαδών. Το στάνταρ set των Sisters είναι πολλαπλώς εμφυτευμένο με παράτολμες διασκευές όπως το 'Gimme Shelter', το Jolene της Dolly Parton και το Emma των Hot Chocolate.

Ένα δεύτερο ραδιοφωνικό session ακολουθεί την κυκλοφορία του νέου single 'ANACONDA / PHANTOM' τον Μάρτιο. Το δωδεκα – ιντσο EP 'ALICE / FLOORSHOW / PHANTOM / 1969' είναι η πρώτη Αμερικάνικη κυκλοφορία της μπάντας.

Τον Μάιο, αντί να κεφαλαιοποιήσουν την διαβόητη μείξη μελαγχολικής υπερβολής, The Sisters Of Mercy εκδίδουν το 'THE REPTILE HOUSE EP', μερικά από τα τελειότερα και πιο βασανιστικά τραγούδια των Sisters βουτηγμένα σε ένα μαγευτικό διεστραμμένο mix ολισθαίνουσας βιαιότητας. Μετά τα πρώτα live στην κεντρική Ευρώπη και πριν από μία σύντομη επίσκεψη σε φεστιβάλ της Αμερικής (η τελευταία του Ben Gunn), αποφασίστηκε τα έσοδα να επενδυθούν σε 24-track studio. Αυτό απαιτεί οι κιθάρες να ηχογραφηθούν σε multi-track ad infitum – ή τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα χρήματα.

Οι The Sisters επιστρέφουν με ένα single 3 τραγουδιών τον Οκτώβριο. Το 'TEMPLE OF LOVE' είναι ένα θηρίο από κάθε άποψη. Με τα 'HEARTLAND' και 'GIMME SHELTER' από πίσω του, αυτή θα είναι και η τελευταία κυκλοφορία σε ανεξάρτητη εταιρία.

1984

Ο Wayne Hussey εισχωρεί στους The Sisters. Επικεντρωμένος στην ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα, κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο.

Πριν την Βρετανική περιοδεία του Μαΐου, η μπάντα ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει στην WEA. Το 'BODY AND SOUL / TRAIN / BODY ELECTRIC (re-recorded) / AFTERHOURS', ένα four-track single που περιγράφεται από τον Eldritch ως "ένα όραμα του παράδεισου όπου όλοι έχουν πάρει speed", παρά τρίχα δεν μπαίνει στο UK Top Forty και ένα τρίτο BBC session προβάλει μέρος του υλικού που θα αποτελέσει αργότερα το πρώτο album των Sisters.

Demos ηχογραφούνται και η μπάντα ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη τον Αύγουστο για να παίξει σε δύο sold – out εμφανίσεις. Η δουλειά για το LP αναβάλλεται εξαιτίας της εξάντλησης του E ldritch.

Παρʼ ολʼ αυτά η μπάντα συνεχίζει τα live,με αποκορύφωμα την περιοδεία 'Black October' . Το Ευρωπαϊκό κοινό των The Sisters ολοένα μεγαλώνει, ειδικά στην Γερμανία και στην Μ. Βρετανία.

Το 'WALK AWAY / POISON DOOR / ON THE WIRE' κυκλοφορεί. Υπάρχουν όμως εντάσεις μέσα στην μπάντα. Πολλοί προσπαθούν να δουν μέσα στους στίχους του 'Walk Away' μία δημόσια επίκληση κατά του Gary Marx. Οι ανησυχίες για την εξάντληση του Eldritch και όχι και τόσο προσωπικές ασχολίες διαφαίνονται στους στίχους του 'On The Wire'.

1985

Άλλο ένα single το 'NO TIME TO CRY / BLOOD MONEY / BURY ME DEEP', κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο και η 'Tune In, Turn On, Burn Out' περιοδεία ξεκινάει τον Μάρτιο.

Η αποχώρηση του Gary Marx ανακοινώνεται την στιγμή που το πρώτο album μπαίνει κατ ευθείαν στο Top Twenty. Αν και ελαττωματικό και σημαδεμένο (κυρίως ως προς την παραγωγή), το 'FIRST AND LAST AND ALWAYS' θεωρείται ακόμα μία συλλογή κλασσικών τραγουδιών.

Η μπάντα πραγματοποιεί την τελική συν αυλία της περιοδείας τον Ιούλιο στο Royal Albert Hall και οι The Sisters Of Mercy γιορτάζουν την πρώτη κατάκτηση κορυφής.

Σύντομα κυκλοφορεί και το video της συναυλίας υπό τον τίτλο 'WAKE'. Ο Eldritch αναμένεται να αποχωρήσει από την σκηνή με το συνηθισμένο του "Goodnight!" αλλά απόψε μετατρέπεται σε"Goodbye". Θα περάσουν 5 χρόνια έως ότου οι The Sisters Of Mercy παίξουν ξανά live.

1986

Οι Craig Adams και Wayne Hussey έχουν αποχωρήσει. Διαφωνίες σχετικά με τα κομμάτια και τις περιοδείες είναι αναμενόμενες, ειδικά από την πλευρά του Hussey που σκέφτεται μία διαφορετική καριέρα (παίρνοντας τον Adams μαζί του). Η διάλυση γίνεται με φιλικό τρόπο...στην αρχή.

Η Merciful Release κυκλοφορεί το single 'GIVING GROUND' και το album 'GIFT', υπό το όνομα 'The Sisterhoood'. Με δημιουργό και παραγωγό τον Andrew Eldritch, αυτό το υλικό εκτελέστηκε για συμβατικούς λόγους από συνεργάτες και κυκλοφόρησε ανεξάρτητα.

1987

Οι The Sisters Of Mercy ήταν η πιο «λαθραία » μπάντα της δεκαετίας αλλά σταμάτησαν να παίζουν στο ζενίθ τους.

Ο Eldritch είχε αποσυρθεί στην Γερμανία και ο Αγγλικός τύπος τον χαρακτήριζε συνταξιοδοτημένο ή ακόμη νεκρό. Μετά το 'Gift' έπρεπε να ξέρουν καλύτερα.

Μπροστά από την εποχή του, έφερε κατά προτίμηση μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία των The Sisters. Xωρίς να χάνουν την trash αισθητική τους, αφομοίωνε τα συν της Ευρωπαϊκής dance και τα εξέλισσε συγχρόνως. Επίμονα και μελωδικά τα τραγούδια ζεύτηκαν ένα μηχανικό συνθετικό ρυθμό κάπου ανάμεσα στο underground της Νέας Υόρκης και το hardcore techno-beat Βρυξελλών και Βερολίνου.

Ο Eldritch απολάμβανε τις νεο – αποκτηθείσες ελευθερίες του. Φήμη στη φήμη, η απουσία του μεγάλωνε το όνομά του. Οι The Sisters ήταν μεγαλύτεροι από ποτέ και σε θέση να επανατοποθετήσουν το μέλλον τους με σιγουριά. Οι προσδοκίες έφτασαν το αποκορύφωμα καθώς η καινούρια φάση ξεκινούσε.

Το 'THIS CORROSION / TORCH / COLOURS' κυκλοφορεί από την WEA. Το single μπαίνει στο UK Top Ten και γίνεται #1 Alternative Record στην Αμερική ακόμη και χωρίς υποστήριξη από την δισκογραφική.

Ανακοινώνεται ότι η Patricia Morrison προσλαμβάνεται και ότι η μπάντα δεν έχει σκοπό να εξαπλωθεί άλλο. Αυτό προμηνύει μία video-κεντρική φάση προώθησης της μπάντας – παρ’ όλο που η μπάντα περιφρονούσε τα Video.

Στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου όμως, η καταρρακτώδης βροχή του 'This Corrosion' δίνει το έναυσμα για μία σειρά καταπληκτικών videos. Το δεύτερο album 'FLOODLAND' κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Το 'Floodland' βάζει τις κιθάρες του πρώτου album απέναντι σε υπόβαθρο keyboards εμπνευσμένα από τους πειραματισμούς του 'Gift'. Στο σώμα των τραγουδιών εντάσσεται ένας Doktor Avalanche πέμπτης γενιάς που τονίζει την συνθετική και στιχουργική ωριμότητα του Eldritch.

1988

Ένα δραματικό video set στην αρχαία πόλη Πέτρα της Ιορδανίας αναγγέλλει την άφιξη του 'DOMINION / EMMA' που σκαρφαλώνει στο 13 της Μ. Βρετανίας. Το 'LUCRETIA MY REFLECTION / LONG TRAIN' δίνει στο υς Sisters το τρίτο chart single από το LP 'Floodland'.

1989

Κυκλοφορεί μία συλλογή video ('SHOT'), που περιλαμβάνει τα τρία singles από το 'Floodland' συν το clip του '1959' που γυρίστηκε στην Ινδία στα γυρίσματα του 'Lucretia My Reflection'.

Κατά τύχη το '1959' είναι ακόμη το μόνο video των Sisters με παραγωγό και σκηνοθέτη τον Andrew Eldritch και η απουσία των υπολοίπων το διαφοροποιεί από τα άλλα... αν και φαίνεται στα μεταγενέστερα videos ότι το 'Dr Jeep' I είναι αστείο, το 'Detonation Boulevard' φαίνεται κατ εξοχήν καλό στο μάτι και ο Eldritch είναι αυθεντικός Θεός του Έρωτα στο 'Under The Gun'.

1990

Ο κιθαρίστας Andreas Bruhn μπαίνει στην μπάντα. Αυτός και ο Andrew Eldritch γράφουν τραγούδια για το επόμενο album.Ο Tony James αντικαθιστά την Patricia Morrison.

Ο κιθαρίσταςTim Bricheno ολοκληρώνει το line-up καθώς το τρίτο LP 'VISION THING' τελειώνει. Το 'Vision Thing' κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Προηγείται το single, 'MORE / YOU COULD BE THE O NE',που συνεχίζει την παράδοση της μπάντας για διεθνή επιτυχία, ειδικά στην Γερμανία.

Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, το 'Vision Thing' είναι απογυμνωμένο. Μισά από τα τελειωμένα mixes για το album μπαίνουν στο ράφι για χάρη των σκληρών μιξαρισμάτων από παλαιότερα στάδια της ηχογράφησης - 'monitor mixes' που διατηρούν το άμεσο συναίσθημα των κομματιών.

Οι κιθάρες είναι πιο άμεσες από ότι στο 'Floodland' και δεν υπάρχει τόση έμφαση στο στρώσιμο του ήχου όπως προηγουμένως. Τα Keyboards κρατούνται στο ελάχιστο και η βαρύτονη φωνή του Eldritch είναι καθαρή ανάμεσα στην καταιγίδα. Οι στίχοι κρατούν τα συνηθισμένα τους νοήματα αλλά η γλώσσα έχει άλλη κατεύθυνση στην επιφάνεια.

Έχει παρατηρηθεί ότι δεν υπάρχει έννοια «θύματος» στο 'Vision Thing' (ίσως επειδή αυτό έχει συναχθεί εσφαλμένα πολύ συχνά από τις παραβλέψεις των παλαιότερων δίσκων). Το 'Vision Thing' είναι σίγουρο έως και αλαζονικό.

Η μπάντα παίζει συναυλίες – έκπληξη στην Ιρλανδία. Το 'DOCTOR JEEP' κυκλοφορεί ως si ngle, μαζί με μερικά σπάνια live κομμάτια. Μερικές εμφανίσεις στην Βραζιλία ακολουθούνται από Ευρωπαϊκή περιοδεία που κορυφώνεται με δύο βραδιές στο Wembley Arena.

1991

Η δέκατη επέτειος από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση σηματοδοτείται με δύο συναυλίες για τα μέλη του The Reptile House (η υπηρεσία πληροφοριών των the Sisters) στο Leeds. Το 'WHEN YOU DON'T SEE ME / RIBBONS (live) / SOMETHING FAST (live)' κυκλοφορεί ως single στην Γερμανία. Ακολουθεί μακροσκελής περιοδεία.

Η μπάντα περιοδεύει στην Αμερική με τους Warrior Soul, Gang Of Four και Public Enemy ως opening acts. Πολλοί διοργανωτές θεωρούν το line up αυτό μεγάλο ρίσκο.

Το Radio City Music Hall είναι sold out, αλλά οι Αρχές στο Detroit αρνούνται να επιτρέψουν την τέλεση της συναυλίας. Οι The Sisters εμφανίζονται επίσης στα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, 'Rock Am Ring' και Reading Festival.

1992

Η συλλογή με παλιό υλικό 'SOME GIRLS WANDER BY MISTAKE' κυκλοφορεί τον Μάιο. Μια επαναηχογραφημένη εκδοχή του 'Temple Of Love' κυκλοφορεί ως single: το 'TEMPLE OF LOVE (1992)' ανεβαίνει στο νούμερο 3 των βρετανικών chart αποτελώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια επιτυχία των The Sisters ως τότε. Οι Bricheno και Bruhn ξεκινούν solo projects.

1993

Τις καλοκαιρνές εμφανίσεις τους με τους Depeche Mode ακολουθεί η κυκλοφορία του Greatest Hits album 'A SLIGHT CASE OF OVERBOMBING'. Ένα single με το νέο κιθαρίστα Adam Pearson 'UNDER THE GUN / ALICE (1993)' κυκλοφορεί ταυτόχρονα και παίρνει θέση στο tορ 10. Η συλλογή video κυκλοφόρησε το 1988 και περιλαμβάνει τα 'Vision Thing' promos, και επανακυκλοφορεί με τον τίτλο 'SHOT REV 2.0'.

Η χρονιά τελειώνει με μια περιοδεία στην Γερμανία με τους The Ramones, και τρεις εμφανίσεις σε Brixton και Birmingham (στο NEC πάλι).

1994

...ενώ ο Eldritch διαφωνεί με την East West. Το συμβόλαιο με την WEA ήταν κάτι. Το να βρίσκεις τον εαυτό σου δεσμευμένο στην East West είναι κάτι άλλο. Από την εποχή του 'Vision Thing' η μπάντα είναι ιδιαίτε ρα " ανικανοποίητη ".

1995

Συνεχίζονται οι διαφωνίες με την East West, ή μάλλον τώρα πλέον έχoυν λήξει οι επαφές με την East West. Όσον αφορά στα συμβόλαια ηχογράφησης, η μπάντα απεργεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Andrew Eldritch αναλαμβάνει το μιξάρισμα industrial χορευτικών δίσκων και φημολογείται η ενεργή παρουσία του στον χώρο της trance μουσικής. Ο Adam, ως συνήθως, παράγει soundtrack μουσική.

1996

Καμία πρόοδος δεν σημειώνεται στην δισκογραφική εταιρεία, αλλά η ζωή συνεχίζεται: ο κιθαρίστας Chris Sheehan εισχωρεί στην μπάντα.

1997

Η 'Distance Over Time' αποστολή. Οι The Sisters εμφανίζονται ως headliners σε άλλα πέντε καλοκαιρινά φεστιβάλ καθώς και σε συναυλιακές αίθουσες. Επιστρέφουν στην Αμερική, για πρώτη φορά ύστερα από την περιοδεία τους με τους Public Enemy.

Προς το τέλος της χρονιάς, η East West αγοράζει το SSV άλμπουμ, το οποίο οδηγεί στην λήξη του συμβολαίου του Eldritch με την East West. Ο Chris Sheehan μαζί με φίλου ς του από την Αυστραλία απολαμβάνει την άδειά του από την μπάντα, ενώ ο Mike Varjak ανακτά την θέση του στην αρχική ομάδα.

1998

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η Εast West προτίθεται ακόμη να κυκλοφορήσει τον δίσκο SSV, η προπαγάνδα που συνοδεύει την κυκλοφορία ονομάζει το SSV ως την νέα ενσάρκωση των «προ πολλού ξεχασμένων» The Sisters; Ανόητη αλλά προβλέψιμη συμπεριφορά.

Για να εξουδετερώσουν τα παραπάνω σχόλια (τα οποία, όπως γνωρίζουμε, ο Τύπος λατρεύει), και για να γιορτάσουν την απελευθέρωση του Mr Eldritch, οι The Sisters αποφασίζουν να περιοδεύσουν υπομένοντας το χιόνι. Μόνο ένας διοργανωτής βρέθηκε πρόθυμος να ρισκάρει μία περιοδεία τον Ιανουάριο.

Όλες οι ημερομηνίες είναι sοld out πριν την έναρξη της περιοδείας. Έτσι είναι η ζωή για τους The Sisters Της Αέναης Δικαίωσης.

Για να αποδείξουν ότι δεν έχουν πάντα δίκιο, οι the Sisters αποτυγχάνουν να κυκλοφορήσουν μία τριάδα ανεξάρτητων singles...

Τις δώδεκα «Εvent Horizon» ημερομηνίες στην Ευρώπη, ακολο υθούν έξι ημερομηνίες στην Βόρεια Αμερική, και καλοκαιρινές εμφανίσεις σε Φεστιβάλ. Λόγω της απουσίας των the Verve, οι The Sisters εμφανίζονται ως headliners στο Roskilde.

Επιστροφή στο σπίτι για να σκεφτούν το επόμενο άλμπουμ.

1999

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ένα φεστιβάλ στην Πορτογαλία και μία σύντομη περιοδεία στην Βόρεια Αμερική ('To The Planet Edge') αποσπούν την προσοχή της μπάντας από την ηχογράφηση του νέου δίσκου. Ο Adam δεν έχει χτίσει ακόμη το στούντιό του.

2000

Ιανουάριος: Ο Chris Sheehan κυκλοφορεί ένα σόλο άλμπουμ με "παγωμένες psycho country μελωδίες", καταφέρνοντας όμως να διεκδικήσει τη θέση του στην πρώτη σειρά του Μετώπου των The Sisters ως το τέλος του καλοκαιριού. Αφού έπαιξαν σε μερικά φεστιβάλ, εμφανίστηκαν σε συναυλιακές αίθουσες στην Μ. Βρετανία και Ισπανία.

2001

Μετά από μια επετειακή νύχτα στον τόπο της πρώτης τους συναυλίας, οι The Sisters λανσάρουν μια μακροσκελή γενέθλια περιοδεία τον Φεβρουάριο και Μάρτιο την οποία ακολουθούν πολλαπλά φεστιβάλ σε Γερμανία, Σουηδία και Βέλγιο. Επιστροφή στο σπίτι για να σκεφτούμε το επόμενο άλμπουμ (πάλι).

2002

0 Chris Sheehan ετοιμάζει τα αποσπάσματα που θα περιληφθούν σε επικείμενο DVD και οι The Sisters εμφανίζονται σε καλοκαιρινά φεστιβάλ σε Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο. Μία ακόμη Ευρωπαϊκή περιοδεία ακολουθεί την άνοιξη.

2003

Mάρτιος/Απρίλιος: περιοδεύοντας σε μερικά από τα ωραιότερα μέρη της βόρειας Ευρώπης.

2004


Σκέφτομαι. Και δεν πράττω πολλά με το βιντεοσκοπημένο υλικό. Ο Adam μετακομίζει. Και τότε θα το κάψει. Πολύς καπνός. Καμία συναυλία.

2005

Ο Chris Sheehan περνάει ακόμη τις μέρες του στην παραλία, οπότε οι The Sisters συνοδεύονται επί σκηνής από τον Chris Catalyst, ο οποίος είναι γνωστός σε μερικούς από εμάς ως Robochrist. Ο Adam Pearson παίζει τώρα κιθάρα με τους MC5, αλλά είναι ακόμη μέλος της μηχανής των The Sisters, η οποία χτυπάει σαν κεραυνός τις αίθουσας και τα φεστιβά λ έξι χωρών.

2006

Oι The Sisters Of Mercy σχεδιάζουν την επίθεσή τους
- στο Las Vegas, το Φεβρουάριο. Aρχίζουν μια ακόμη μεγάλη περιοδεία.
- Και συνεχίζουν ολοταχώς.
Ο Adam έχει μετακομίσει, οπότε ο Ben Christo έχει σταθεροποιηθεί και μεταφερθεί στο Μέτωπο.

2009

Oι The Sisters Of Mercy γρυλίζουν προς το μέρος μας

The Sisters Of Mercy
Andrew Eldritch vocals
Doktor Avalanche drums etc
Nurse nurse to the Doktor
Chris Catalyst guitar and backing vocals
Ben Christo guitar and backing vocals

blogger templates 3 columns | Make Money Online