Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

13+1 celebrities στη μηχανή του χρόνου !!!




Το φωτογραφικό άλμπουμ των σταρ κρύβει πάντα εκπλήξεις! Πώς ήταν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια οι λαμπεροί άνθρωποι της showbiz και ποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να μην τους έχει αγγίξει ο χρόνος;

Μια μηχανή του χρόνου δεν αναζητούσε κάποτε μέσα από το ομώνυμο τραγούδι της η Μάρω Λύτρα; Ε, η «Espresso της Κυριακής» τη βρήκε αυτή τη μηχανή, έβαλε μέσα δεκατέσσερις διάσημους και ιδού τα αποτελέσματα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
«Δεν γυρίζω πίσω» τραγουδά ο τροβαδούρος του έρωτα. Ακόμη όμως και να γύριζε κανείς τον χρόνο δέκα χρόνια πίσω, πάλι δεν θα είχε πολλές διαφορές να επισημάνει. Αν και πολύ πιο αδύνατος τότε, ο Γιάννης Πάριος του 2000 έχει ακριβώς το ίδιο βλέμμα και την ίδια εκφραστικότητα με το σήμερα. Για να μην πούμε ότι με τα κιλά που έβαλε έγινε ακόμη καλύτερος. Κατά τ' άλλα, ο τροβαδούρος πριν από μία δεκαετία επέλεγε πιο ανοιχτές αποχρώσεις στο ντύσιμό του, ενώ τώρα ακολουθεί πιο... dark γραμμή στιλιστικά, η οποία σαφώς του ταιριάζει περισσότερο.

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ
«Καλομελέτα» κι έφτασε το 2009. Η Σοφία Αλιμπέρτη άλλαξε πολύ τα τελευταία δέκα χρόνια. Και σίγουρα προς το καλύτερο! Η γνωστή ηθοποιός, η οποία στην πορεία μάς προέκυψε και TV-hostess, είχε κάποτε μια αγάπη στο καρέ μαλλί. Πλέον, όσο πάει το κουρεύει όλο και πιο κοντό. Οσο για τη γενικότερη εικόνα της; Ως ηθοποιός ήταν λίγο πιο... χύμα και δεν την ένοιαζε. Σαν παρουσιάστρια όμως διεκδικεί με αξιώσεις μια υποψηφιότητα για βραβείο κομψότητας. Μακριά φούστα, τζιν μπουφάν και άβαφη το 2000. Σέξι μίνι φόρεμα και φουλ μακιγιάζ σήμερα.


ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
«Αξίζει να το δεις» γιατί είναι εντυπωσιακό! Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν πάντα classy. Ωστόσο, η εικόνα της το 2000 διαφέρει αρκετά από τη σημερινή. Αλλο χτένισμα, άλλο ντύσιμο, άλλος... αέρας! Τότε άφηνε πιο συχνά τα μαλλιά της κάτω και ντυνόταν λίγο πιο συντηρητικά. Τώρα επιλέγει χτενίσματα που αναδεικνύουν περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ το ντύσιμό της έχει γίνει κομψότερο αλλά ταυτόχρονα και σέξι! Φυσικά το 2000 η δημοσιογράφος παρουσίαζε κουτσομπολίστικη εκπομπή, ενώ τώρα κάνει κοινωνικό μαγκαζίνο. Παίζει κι αυτό τον ρόλο του, μη νομίζετε...


ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ηταν, είναι και θα είναι υπόδειγμα κομψότητας. Και μπορεί πλέον να έχει περάσει τα δεύτερα... ήντα, όμως ο χρόνος αποδεικνύεται αρκετά γενναιόδωρος μαζί του. Σ' αυτό βεβαίως συντελεί και ο έρωτας. Με την Αντζελα Γκερέκου στο πλευρό του είναι φυσικό κι επόμενο να λάμπει και να μην περνάει ο χρόνος από πάνω του. Σε γενικές γραμμές είναι ελάχιστα τα πράγματα που έχουν αλλάξει πάνω του αυτά τα δέκα χρόνια. Ο ερωτικός τραγουδιστής εξακολουθεί να φοράει πανάκριβα κοστούμια με ασορτί γραβάτα και μαντίλι και να έχει το ίδιο κοντοκουρεμένο μαλλί. Εντάξει, ίσως και κάποιες ρυτίδες παραπάνω!




ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Είναι μια lady και δεν επιτρέπει στον χρόνο να περνάει από πάνω της. Σ' αυτό η Αντζελα Δημητρίου έχει για συμμάχους τη σωστή διατροφή, την άσκηση και βεβαίως τα... botox. Ομως, αυτό το τελευταίο δεν το έκρυψε κιόλας ποτέ. Θυμίζουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε φωτογραφηθεί κάνοντας τις εν λόγω θαυματουργές ενέσεις στο πρόσωπό της. Οπως και να έχει, η Αντζελα Δημητρίου του 2009 είναι πολύ πιο λαμπερή από εκείνη του 1999. Με ενισχυμένο το... ηθικό αλλά και ολοκαίνουργια μύτη (έκανε επέμβαση διαφράγματος και πλαστική πριν από ενάμιση χρόνο), η τραγουδίστρια που απασχολεί διαρκώς τα media συνεχίζει να κλέβει την παράσταση και τις καρδιές των αντρών.



ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ
All time classic diva! Το 2000 ήξερε ήδη καλά τον τρόπο να «αιχμαλωτίζει» τα φλας. Πλέον έχει... πτυχίο στον τρόπο διαχείρισης της δημοσιότητας. Η εικόνα της Μιμής Ντενίση ήταν πάντα πολύ λαμπερή και εξαιρετικά προσεγμένη. Πριν από δέκα χρόνια είχε κοντά μαλλιά και φράντζα. Σήμερα, πιο όμορφη από ποτέ, επιλέγει μακριές και καλοχτενισμένες μπούκλες που αναδεικνύουν περισσότερο τη γοητεία της. Οσο για το ντύσιμο της; Οσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο κομψό, όλο και πιο σικ. Μία είναι η Μιμή και αναμφισβήτητα είναι πάντα classy!


ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Από τα στέκια των «Μήτσων» στο στούντιο του «Αλ τσαντίρι νιουζ». Σε κάθε εποχή, με κάθε look, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάντα τον τρόπο του να τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας της δημοσιότητας και να κάνει τα μηχανάκια της AGB να χορεύουν rock ’n' roll! Οταν έκανε τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» είχε κοντοκουρεμένο μαλλί και μουστάκι. Κανονικός Μήτσος δηλαδή! Σήμερα το μαλλί έχει μακρύνει και το βουκολικό μουστάκι έχει αντικατασταθεί από ένα... unshaved look που του πηγαίνει περισσότερο. Ομως και το styling του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Λέτε να προσέλαβε στιλίστα;


ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από ροκάς easy rider, έγινε οικοδεσπότης του τηλεοπτικού οινοποτείου «Στην υγειά μας». Μοιραία οι σγουρές μπούκλες, τα δερμάτινα γάντια και τα ray-ban έδωσαν τη θέση τους στο κοντοκουρεμένο hair-look και στα κυριλέ κοστούμια. Στο μόνο που αντιστέκεται ακόμη ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι οι γραβάτες. Τις φοράει πολύ σπάνια και μόνο όταν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί ότι οι fans του στο ασθενές φύλο αυξάνονται όσο περνούν τα χρόνια. Είναι αυτό που έλεγε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όταν είχε ερωτευτεί τον γιατρό καθηγητή Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Τα γκρίζα μαλλιά έχουν γοητεία».





ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Κι αν είναι ροκ, μην τον φοβάστε! Ετσι ήταν το 2000, έτσι συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα. Απλώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει πλέον μερικές ρυτίδες παραπάνω. Ομως κι αν πέρασαν χρόνια πολλά, ο γερόλυκος της ελληνικής ροκ διατηρεί ακόμη άριστες σχέσεις με τον χρόνο, ο οποίος δεν είναι -προφανώς- καθόλου αυστηρός μαζί του. Ακόμη και στο ντύσιμο οι διαφορές του δημοφιλούς τραγουδιστή είναι λίγες. Το 2000 κυκλοφορούσε με λευκό μπλουζάκι και δερμάτινο μπουφάν. Το 2009 τον βλέπουμε συχνότερα με ζιβάγκο και παλτό ή καμπαρτίνες.



ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης δεν διαθέτει μόνο υπέροχα μάτια αλλά και απαράμιλλο στιλ. Το κοντό μαλλί που είχε υιοθετήσει πριν από περίπου μία δεκαετία σαφώς της πήγαινε πολύ. Ωστόσο, εμείς την προτιμάμε όπως είναι σήμερα. Κατάξανθη και με μακριά μαλλιά. Ανεξάρτητα από εποχές και ηλικίες η Ελλη Στάη φιγουράριζε πάντα στη λίστα με τις πιο κομψές κυρίες της εγχώριας showbiz. Στο παρελθόν επέλεγε περισσότερο αυστηρά ταγέρ που ταίριαζαν στο προφίλ της δυναμικής anchorwoman. Τα τελευταία χρόνια έχει χαλαρώσει αυτές τις γραμμές στο ντύσιμό της και εμφανίζεται περισσότερο στιλάτη από κάθε άλλη φορά.



ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Πόσο μπορεί να αλλάξει ένας συνθέτης μέσα σε δέκα χρόνια; Αν αυτός λέγεται Σταμάτης Κραουνάκης, σχεδόν καθόλου. Ο πολυτάλαντος δημιουργός μιας πλειάδας υπέροχων τραγουδιών κατάφερε βέβαια να πάρει μερικά επιπλέον κιλά, όμως κατά τ' άλλα παραμένει ίδιος με τον Σταμάτη του 1999! Από πού να ξεκινήσουμε; Από το μαλλί και το μούσι ή μήπως από τα μαύρα παντελόνια και τις άσπρες πουκαμίσες με τις φανέλες και τιράντες; Ολα τον θυμίζουν, μικρά κι αγαπημένα! Ok, τα μαλλιά και το μούσι έχουν ασπρίσει λιγάκι, αλλά αν υπέκυπτε στη λύση της βαφής, ούτε που θα καταλαβαίναμε ότι πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια.



ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
Το μόνο που έχει αλλάξει στην εξωτερική εμφάνιση της Αλκηστης Πρωτοψάλτη τα τελευταία χρόνια είναι τα μαλλιά της. Το hair-styling είναι το μόνο πείραμα που... επιτρέπει στον εαυτό της η γνωστή τραγουδίστρια. Την έχουμε δει μέχρι και με... μοϊκάνα look, που μάλιστα κάποια στιγμή είχε βάψει και κόκκινο! Το 2008 η Αλκηστις αποφάσισε να απαρνηθεί ύστερα από αρκετά χρόνια το αγορίστικο κούρεμα και να μακρύνει ξανά τα μαλλιά της, επαναφέροντάς τα στην κατάσταση που ήταν όταν τραγουδούσε τη «Σωτηρία της ψυχής». Το styling δεν το σχολιάζουμε. Η Πρωτοψάλτη συνήθως φοράει ό,τι να 'ναι, αλλά τη συγχωρούμε πάντα επειδή έχει φωνάρα.




ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν, ο Πασχάλης δεν εγέρασε. Ο αειθαλής τραγουδιστής της ποπ σκηνής φαίνεται σήμερα ακριβώς όπως φαινόταν και πριν από δέκα χρόνια. Θέλετε και το πιο καλό; Τα μαλλιά του παραμένουν κατάμαυρα και γυαλιστερά σαν τον έβενο. Οσο για το styling που επιλέγει; Ούτε σ' αυτό έχουν σημειωθεί ιδιαίτερες αλλαγές. Κομψά κοστούμια, συνήθως χωρίς γραβάτα, και μαύρα σκαρπίνια. Εχουμε μάλιστα την υποψία ότι τα ψωνίζει σύμφωνα με το γούστο της αγαπημένης του συζύγου, της δυναμικής Αλίκης, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.



ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Μια σταρ με εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή της. Η Δέσποινα Βανδή του σήμερα θυμίζει σε λίγα πράγματα την τραγουδίστρια του 1999. Ενα από τα πρώτα πράγματα που άλλαξε πάνω της ήταν το μπούστο της. Σαφώς το 1999 ήταν λιγότερο εντυπωσιακό. Κατά τ' άλλα, η λαμπερή εικόνα της Βανδή σήμερα έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που είχε τα πρώτα χρόνια της πορείας της. Καρέ μαλλί, κοντομάνικο μπλουζάκι, ψαράδικο τζιν με ζώνη και λευκά αθλητικά το 1999. Γκόθικ look, μαλλί σαν της Βικτόρια Μπέκαμ και styling που επιλέγει με copy-paste από τις σελίδες της αμερικανικής «Vogue» σήμερα.

Πηγή: Espresso

blogger templates 3 columns | Make Money Online