Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

«ΧΑΡΑ αγνοείται» Πρεμιέρα Τετάρτη 21/01 !!!

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «ΧΑΡΑ αγνοείται» βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας της οποίας το παιδί εξαφανίζεται χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα δραματική σειρά καθώς και το τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της Τετάρτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η οικογένεια Μάρκου είναι μια συνηθισμένη οικογένεια που ζει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Η Ελένη (Μαρία Καβογιάννη) και ο Αντώνης Μάρκου (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έχουν τρία παιδιά που υπεραγαπούν, τη Χαρά (Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη) που ανυπομονεί να ενηλικιωθεί για να ακολουθήσει τα όνειρα της, τον Στέλιο (Ορέστης Τζιόβας) που βοηθά τον πατέρα του στην ταβέρνα αλλά ονειρεύεται να γίνει μουσικός και τη μικρή Σόνια (Λυδία Αλιάτη) που έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή της. Η ζωή τους δε διαφέρει από των γειτόνων τους και τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζονται με αγάπη - ακόμα και τα καβγαδάκια με τη νεαρή κόρη τους, τη Χαρά.

Μέχρι που την παραμονή των γενεθλίων της, η Χαρά, έχοντας εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια από της γονείς της να μείνει έξω μέχρι αργά, εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος. Η οικογένειά της ζει μια τραγωδία. Οι μαρτυρίες για τη νύχτα της εξαφάνισής της είναι αντικρουόμενες και δεν οδηγούν πουθενά. 'Ολοι είναι πλέον ύποπτοι. Η εξαφάνιση της Χαράς γίνεται η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και ψέματα κι οι αποκαλύψεις είναι τόσο δραματικές ώστε τα ερωτήματα γίνονται βασανιστικά: Πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της; Και το κυριότερο: τι έχει συμβεί στη Χαρά;

Επεισόδιο 1ο
Περίληψη: Παραμονή των γενεθλίων της, η 17χρονη Χαρά, φεύγει από το σπίτι της με την ξαδέρφη της και τον αδερφό της, για ένα τοπικό φεστιβάλ που γίνεται στο διπλανό χωριό. Χαράματα της επομένης και η Χαρά δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Οι γονείς της ανάστατοι, την ψάχνουν παντού και απευθύνονται στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση της. Κανείς δεν την έχει δει από μια ώρα και μετά, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση της. Ο αστυνόμος Στεργίου -ειδικευμένος στις εξαφανίσεις και απαγωγές- έρχεται από την Αθήνα και αναλαμβάνει την υπόθεση. 24 ώρες μετά, αφού έχουν ψάξει παντού και έχουν γίνει οι ανακρίσεις, η αστυνομία οργανώνει επιχείρηση για την ανεύρεση της.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παύλος Ορκόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Νικόλας Νικολάου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Νίκη Παληκαράκη, Ορέστης Τζιόβας, Γιάννης Κουκουράκης, Νικόλας Μακρής κι η μικρή Λυδία Αλιάτη.
Στον ρόλο της Χαράς: η Πατρίτσια Μιλίκ-Περιστέρη
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA
Απόδοση σεναρίου: ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗ
Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΥΔΗΣ

Πρεμιέρα: Τετάρτη 21/01 στο Mega στις 10:00

blogger templates 3 columns | Make Money Online