Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής !!!

Υπόσχεση για ακόμα περισσότερες προσφορές ποιοτικών μουσικών παραγωγών στους αναγνώστες της έδωσαν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσαν, με αφορμή την παρουσίαση της πολυτελούς κασετίνας με τίτλο «Τα τελευταία χρόνια» η οποία περιέχει 4 CD με ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + video

Μοναδικά και ανεκτίμητα τραγούδια με τη φωνή του μεγάλου ερμηνευτή θα φτάσουν στα χέρια φίλων και θαυμαστών του, μέσω της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου διάθεσης μουσικής και στίχων.

Ο Γιώργος Νταλάρας από την πλευρά του τόνισε, μεταξύ άλλων, πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία του ιδίου με το κοινό και δήλωσε ευτυχισμένος γιατί 46 τραγούδια που υπογράφουν γνωστοί στιχουργοί και μεγάλοι συνθέτες θα φτάσουν στα χέρια όλων εκείνων που θέλουν να τα ανακαλύψουν.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρίας UNIVERSAL, Θάνος Καραγρηγόρης, δήλωσε ότι πιστεύει τόσο στη συνεργασία όσο και στην επιτυχία της έκδοσης που ξεκινά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου με το πρώτο CD της συλλογής: «ΤΙ ΠΑΘΟΣ - ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ».

Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Χρήστος Ράπτης που στάθηκε στη διαχρονική ποιότητα του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος έχει σφραγίσει την τελευταία 35ετία την ελληνική μουσική, ενώ ο διευθυντής του ένθετου περιοδικού «ΟΛΑ», της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Βαγγέλης Περρής, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε στο πολιτιστικό μας σεντούκι τραγούδια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.


blogger templates 3 columns | Make Money Online