Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Όλα Θα Πάνε Καλά !!!

Τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της νέας κωμωδίας του Γιάννη Ξανθόπουλου "Όλα Θα Πάνε Καλά". Στην προβολή βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές Φαίη Ξυλά, Άκης Σακελλαρίου, Έφη Παπαθεοδώρου, Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Πιατάς και Τάκης Χρυσικάκος, οι συντελεστές της ταινίας αλλά και πολλοί special καλεσμένοι όπως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Ηλίας Μαμαλάκης, που έχει guest εμφάνιση στην ταινία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video


Το “Όλα θα Πάνε Καλά” ήταν η φράση που κυριάρχησε στη ζωή όλων των συντελεστών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μέχρι και την ολοκλήρωση της ταινίας. Ήταν το μαγικό moto που ξέμπλεκε όλα τα «μπλεξίματα». Σκηνοθέτης, παραγωγή, συνεργείο, άρχιζαν και τέλειωναν τις συζητήσεις τους μ’ αυτό! Και τελικά …όλα πήγαν καλά!

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος ο οποίος πριν από δύο χρόνια συστήθηκε στο μεγάλο κοινό με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του,«5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ»(2006-380.000 εισιτήρια), με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο(1ο κρατικό βραβείο ανδρικής ερμηνείας), έκανε μια ταινία που έχει σαν θέμα της, την έξυπνη παρουσία του «Καλού» στη ζωή μας. Όχημά του,μία κωμική περιπέτεια για μια «λάθος» απαγωγή και ένα θύμα που τα κάνει όλα άνω κάτω.

Ο Ξανθόπουλος αγαπάει τους ήρωές του, καταλαβαίνει ότι κατά βάθος είναι λιγότερο κακοί απ’ όσο πιστεύουν. Οι μικροαπατεώνες που θέλουν να πιάσουν την «καλή» και πιάνουν κατά λάθος την καλή θεία Ελενίτσα …άλλο στόχο είχαν, πιο «χοντρό» κόλπο σκάρωναν, αλλά η «θεία» αποκατάσταση είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς…

Στις ευτυχείς συνεργασίες της ταινίας συμπεριλαμβάνεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος υπογράφει και ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι τίτλων (σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη)καθώς και οι έκτακτες συμμετοχές εκλεκτών φίλων που έδωσαν το δικό τους παρόν: Αντώνης Λουδάρος, Ηλίας Μαμαλάκης, Στέλιος Κούλογλου, Ευθύμης Ρετζιάς και Δημήτρης Παπανικολάου.

Υπόθεση:
Ο Φάνης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Τζίνα (Φαίη Ξυλά), ένα παράνομο ερωτικό ζευγάρι, παρασύρονται από τον Μιλτιάδη ('Aκης Σακελλαρίου), επίσημο αρραβωνιαστικό της Τζίνας, σε μια αλλόκοτη απαγωγή. Το σχέδιο τους ν'απαγάγουν τον διεφθαρμένο μεγαλοδικηγόρο Γιώτη Μαθιόπουλο (Δημήτρης Πιατάς) θα τιναχθεί όμως στον αέρα όταν αντ' αυτού απαγάγουν τη... θεία του Ελενίτσα (Έφη Παπαθεοδώρου) που έτσι κι αλλιώς ήθελε να ξεφορτωθεί!

Η αναπάντεχη εξέλιξη θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις, αφού το λάθος θύμα που έχουν στα χέρια τους, δεν είναι ένα απλό θύμα... Γκάφες, καυγάδες, κυνηγητά και τα... ειδικά χαρίσματα της θείας Ελενίτσας θα φέρουν τα πιο χοντρά (μ)πλεξίματα και τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων...!




Making Of



Ιστοσελίδα:
Όλα Θα Πάνε Καλά


ΚΩΜΩΔΙΑ
Διάρκεια: 95'
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ξανθόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Εφη Παπαθεοδώρου, Άκης Σακελλαρίου, Φαίη Ξυλά, Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Πιατάς, Τάκης Χρυσικάκος, Δημήτρης Κοτζιας. Έκτακτη Συμμετοχή: Αντώνης Λουδάρος, Ηλίας Μαμαλάκης, Στέλιος Κούλογλου, Ευθύμης Ρετζιας, Δημήτρης Παπανικολάου

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online