Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η Αγγελική Ηλιάδη στο νέο τεύχος του Down Town !!!



Για εκείνη η ζωή στα­μάτησε τα ξημερώματα της 13ης Δεκεμβρίου,
όταν μέσα σε μια θύ­ελλα σφαιρών είδε άγνωστους να σκο­τώνουν
το σύντροφό της και να την τραυ­ματίζουν στο πρόσω­πο και στο πόδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στην αρχή του προγράμμα­τος, η Αγγελική, για πρώτη φορά χωρίς να έχει στο κοινό το σύντροφό της, με φωνή που έδειχνε να σπάει από τη συ­γκίνηση, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που της στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα που περνούσε δύσκολες ώρες. Η Αγγελική ανοίγει το πρόγραμμα με το τραγούδι «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου». Άλλωστε, δεν θα μπο­ρούσε ξεκινήσει με άλλο τραγούδι, μιας και ήταν το αγαπημένο του Μπάμπη.

Τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει είναι όλα ραμμένα στην Ελλάδα. Λαν­θασμένα μερικοί έγραψαν ότι είναι από τους οίκους Falliakos και Μarc Jacobs. Eπίσης δεν αληθεύουν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνολικό κόστος 30.000 ευρώ των εμφανίσεών της. Η χρυσή φόρμα ζι­βάγκο με ανοιχτή πλάτη κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, η ασημένια στράπλες τουαλέτα, αλλά και τα χρυ­σά πέδιλα Atelier Cavalli άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αναπόσπαστο κομμάτι των συνεργατών της είναι ο Στέφανος Βασιλάκης και ο μακιγιέρ της Δημήτρης Δημητρούλης. Ο Σω­τήρης Τσαγδής είναι ο προσωπικός στιλίστας της, ο οποίος και επιμελή­θηκε κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής της.

Στην πρεμιέρα το μαγαζί ήταν κατά­μεστο και φυσικά το τραπέζι της Καίτης Γκρέυ τράβηξε όλα τα φλας. «Η Καίτη είναι πολύ περήφανη για την εγγονή της. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που εί­ναι συνεχώς στο πλευρό της. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στην πρεμιέρα. Είναι το μόνο άτομο από την οικογένειά της αυτή τη στιγμή, οπότε και μόνο η παρουσία της της έδωσε τη δύνα­μη που χρειαζόταν» μας εκμυστηρεύεται άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Καίτης Γκρέυ. Γιαγιά και εγγονή πέρασαν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στη συμπρωτεύ­ουσα κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Αγγελικη talks

Υπήρχε κάποιο πρόσωπο που ήρθε στην πρεμιέρα και σε έκανε να νιώσεις καλά;

Όλες οι καρδιές που χτυπούσαν μέσα στο μαγαζί μού έστελναν την αγάπη τους. Όλα τα βλέμματα ήταν γεμάτα κατανόηση. Ο κόσμος ήταν εκεί για να με στηρίξει και τους ευχαρι­στώ όλους απ' τα βάθη της ψυχής μου. Φυ­σικά δεν θα μπορούσα να μη σου πω για τη γιαγιά μου που είναι πάντα δίπλα μου και ό,τι ζω το ζει μαζί μου. Θα ήθελα όμως να ευχα­ριστήσω ιδιαίτερα τον Μάκη μου (σ.σ. Πουνέ­ντη). Πάνω απ' όλα είναι ο «φίλος» μου.


Μετά τη Θεσσαλονίκη σειρά έχει η Αθήνα όσον αφορά στις εμφανίσεις; Σκέφτεσαι για το χειμώνα ή για αρχές φθινοπώρου;


Ναι, το χειμώνα στην Αθήνα. Θα συνεχίσω.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online