Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Επιστροφή με συγκινήσεις για την Έφη Θώδη !!!


Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και
την εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική,
η Έφη Θώδη επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Έφη επέστρεψε δυνατή και αποθεώθηκε από το κοινό της, που τόσο πολύ την αγαπάει και αυτό φάνηκε στο ότι πολλοί ήταν αυτοί που της συμπαραστάθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό.

Πριν από λίγες μέρες η Έφη βρέθηκε στην πανέμορφη Σκιάθο όπου ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε.

Μόλις η Έφη ανέβηκε στην σκηνή το κοινό που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει σηκώθηκε όρθιο και την καταχειροκρότησε, κάτι που συγκίνησε πολύ την τραγουδίστρια.

Πριν αρχίσει να διασκεδάζει τους θαμώνες, η Έφη δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που της συμπαραστάθηκαν την περίοδο που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και με την αγάπη τους, της έδωσαν δύναμη να συνεχίσει.

Η Έφη πάνω στην σκηνή έδειχνε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, σαν να μην σταμάτησε ούτε μια στιγμή να τραγουδάει και να ξεσηκώνει το κοινό της.

Στην εμφάνιση της αυτή, η Έφη παρουσίασε και τα νέα της τραγούδια, το «Τρελάδικο» και το «Βλάχος» που από το πρώτο κι όλας άκουσμα φάνηκε ότι θα γίνουν μεγάλα σουξέ.

blogger templates 3 columns | Make Money Online