Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Το Dance Show του Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη !!!



Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε (χωρίς την Κάτια) πριν
από λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του
που ξεκινούν στις 3 Ιουλίου στο νυχτερινό μαγαζί Politeia Live
που μέχρι τότε θα εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την πρώτη του βραδιά στην Θεσσαλονίκη, ο Σάκης την πέρασε στο νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε το πρόγραμμα της Πέγκυ Ζήνα.

«Ο Σάκης σε όλη την διάρκεια της βραδιάς φαινόταν λίγο ανήσυχος και έστελνε μηνύματα από το κινητό του στην Κάτια. Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός ότι δεν ανέβηκε στην σκηνή όταν τον προσκάλεσε η Πέγκυ Ζήνα να τραγουδήσουν μαζί επειδή, όπως είπε, ήταν κουρασμένος» δήλωσε άνθρωπος που διασκέδαζε εκείνο το βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί.

Το show που ετοιμάζει ο Σάκης, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πρωτότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Θα είναι ένα μοναδικό dance show σε ευρωπαϊκά πρότυπα και θα στηρίζεται σε ιδέες που έχει ξεσηκώσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τα τελευταία τους ταξίδια στο εξωτερικό.

Μιας και βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, ο Σάκης δεν έχασε την ευκαιρία να ακούσει νέους καλλιτέχνες, με σκοπό να διαλέξει ποιοι θα τον πλαισιώσουν στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο “Politeia Live”.

Ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες που άκουσε ο Σάκης, ήταν το συγκρότημα De Niro, που τελικά θα εμφανίζονται μαζί του αλλά και οι Τριημιτόνιο που έτσι κι αλλιώς τους ήξερε ήδη από το X Factor.

Στην απόφαση του να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η σύντροφος του, Κάτια Ζυγούλη.

«Η Κάτια ήθελε να περάσουν ένα διάστημα με τη μικρή τους κόρη κοντά στους στενούς συγγενείς της, που ζουν στην Θεσσαλονίκη. Από την ημέρα που γέννησε, δεν είχε επισκεφτεί την πόλη της και οι εμφανίσεις του Σάκη είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθούν όλοι μαζί με την οικογένεια της» δήλωσε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Σάκης την επόμενη μέρα ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής, για να βρεθεί γρήγορα κοντά στις δύο γυναίκες της ζωής του.

blogger templates 3 columns | Make Money Online