Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η Ζέτα θα “ομορφύνει τον κόσμο” του Γρηγόρη !!!


Φαίνεται πως ο Γρηγόρης δεν παραδίδεται τόσο εύκολα και
θα συνεχίσει να μας καλημερίζει
μέσα απο την πρωινή του εκπομπή
και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μαζί του θα έχει μια πολύ δυναμική ομάδα
και συμπαρουσιάστρια την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Πολλά ακούγονταν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωινό στο Μεγάλο Κανάλι. Ο ίδιος έλεγε ότι κουράστηκε απο το πρωινό ξύπνημα και ότι θα ήθελε να ξανα κάνει βραδινό show. Τα τελευταία νέα όμως, έρχονται για να ανατρέψουν τα πάντα.

Ο Γρηγόρης δεν παραδίδεται τόσο εύκολα και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την παρουσίαση της εκπομπής “Όμορφος Κόσμος το πρωί” με μια νέα ιδέα που έριξε στο τραπέζι και δεν είναι άλλη απο την πρόταση του να είναι συμπαρουσιάστρια η φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Φυσικά αν αυτή η πρόταση του, γίνει αποδεκτή απο την Ζέτα, θα μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή στις πρωινές εκπομπές αφού Γρηγόρης και Ζέτα θα αποτελούν ένα πολύ δυναμικό τηλεοπτικό ζευγάρι.

Όσον αφορά τα αντίπαλα στρατόπεδα, στον Ant1 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε στον “Πρωινό Καφέ” όχι μόνο την Βίκυ Καγιά να συνεχίζει την παρουσία του, αλλά και την Ευγενία Μανωλίδου στην θέση της συμπαρουσιάστριας.

Για το Star και το Alter δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα.

Σ'υμφωνα όμως με πληροφορίες και πρόσφατα δημοσιεύματα η Μαρίεττα Χρουσαλά δεν θέλει να συνεχίσει την πρωινή εκπομπή στο Alter, ενώ Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου είναι οι επικρατέστεροι για την πρωινή εκπομπή στο Star.

blogger templates 3 columns | Make Money Online