Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Μεγάλες αλλαγές για την ωραία Ελένη !!!


Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει στην εκπομπή της,
η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Και το μπάτζετ είναι αυξημένο και ας υπάρχει περίοδος οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μπορεί σύμφωνα με πολλούς η επόμενη τηλεοπτική χρονιά να είναι δύσκολοι για όλους και να είναι πιο “φτωχή” από ποτέ, μπορεί να έχουν μειωθεί πολύ τα μπάτζετ και οι προϋπολογισμοί των καναλιών, αυτό όμως δεν προβληματίζει καθόλου τους Γερμανούς του Alpha όσον αφορά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η πρωινή εκπομπή της Ελένης είναι μια από της ελάχιστες παραγωγές του καναλιού της Κάντζας που απογείωσε φέτος το κανάλι και έφερε τόσο μεγάλα διαφημιστικά κέρδη που σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή της γερμανικής διοίκησης είναι μία: «Ό, τι θέλει η Ελένη».

Οι προετοιμασίες της εκπομπής για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει από τώρα, πριν καλά καλά τελειώσει η τωρινή.

Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι πολλές. Αρχικά θα αλλάξει ολόκληρο το πλατό, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στην ομάδα της εκπομπής μπροστά από της κάμερες όσο και στην ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτές.

Η Ελένη άρχισε ήδη να ψάχνει για νέα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν από την νέα τηλεοπτική χρονιά. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα άτομα αυτά θα γνωρίζουν από τηλεόραση ή δημοσιογραφία αφού η Ελένη θέλει φρέσκα πρόσωπα στο δυναμικό του «Καφές με την Ελένη».

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί έχουν εγκρίνει ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ για την εκπομπή έτσι ώστε να εμπλουτιστεί η θεματολογία της με νέες ενότητες, νέα ρεπορτάζ και ταξίδια στο εξωτερικό.

blogger templates 3 columns | Make Money Online