Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

“Έφυγε” o γιός του Travolta


Ο διάσημος ηθοποιός John Travolta, δύο ημέρες μετά το θάνατό του 16χρονου γιού του Jett, έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Kelly Preston, είναι «συντετριμμένοι» από την ξαφνική αυτή απώλεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Jett, που είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, βρέθηκε αναίσθητος στο μπάνιο της σουίτας της οικογένειάς του στο θέρετρο Old Bahama Bay στις Μπαχάμες την Παρασκευή, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεκροψία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. «Η καρδιά μας έχει ραγίσει γιατί ζήσαμε μαζί του πολύ λίγο χρόνο. Θα φυλάξουμε με αγάπη για όλη μας τη ζωή κάθε ώρα που περάσαμε μαζί του», αναφέρει ο ηθοποιός.

Στη ανακοίνωση του J.Travolta, που εμφανίζεται στην προσωπική του ιστοσελίδα, η οικογένειά του ευχαριστεί όσους έστειλαν συλλυπητήρια και μηνύματα συμπαράστασης μετά το χαμό του γιού του.


Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ότι το ιατρικό ιστορικό του Jett μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατο του.

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός είχε παλιότερα αποκαλύψει πως ο γιος του ήταν πολύ άρρωστος όταν ήταν περίπου δύο χρόνων, και διαγνώστηκε ότι έπασχε από την ασθένεια Καβασάκι που προκαλεί φλεγμονές των αιμοφόρων αγγείων σε μικρά παιδιά.

Πηγή: Mtv Greece

blogger templates 3 columns | Make Money Online