Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τα όνειρα της Joanna Drigo !!!



Η Joanna Drigo μας παρουσιάζει το debut album της. Ένα album γεμάτο όνειρα, που εκφράζονται μέσα από τους ελληνικούς αλλά και αγγλικούς στίχους, που υπογράφει η ίδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Joanna Drigo, είναι η μεγάλη ανακάλυψη του Φίλλιπου Πλιάτσικα. Την ανακάλυψε σε μια οντισιόν πέρυσι τον Σεπτέμβρη, όπου τον κέρδισε με την ερμηνεία της και τις δημιουργίες της. Από τότε η Joanna συμμετέχει σε όλες του τις συναυλίες.

Το κανονικό της όνομα δεν το γνωρίζουμε. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί είναι από μια παλιά ταινία western.

Τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τίτλος του πρώτου της album, "κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα". Πρόκειται για μία rock παραγωγή με αγριεμένες αλλά και ευαίσθητες συνθέσεις, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και με τραγούδια




"Σε μιαν έρημο ζούσα για χρόνια
το νερό μου φαρμάκι πικρό
ο Θεός μου μιλούσε για χιόνια
κι εγώ σώπαινα μήπως σε δω.
Κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες
κάποιες ώρες τα όνειρα ζουν
και συ κρύβεσαι πίσω από πόρτες
φως κι αέρας ποτέ μη σε βρουν...
Όταν θα 'ρθεις εδώ
δεν θα 'ναι πια κανείς
δίπλα σου θα σταθώ
ως την άκρη της γης.
Δυο σταγόνες χαράς
λουσμένες από φως
μόνο για μια στιγμή"...

(στίχοι: Joanna Drigo - "Κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες")

Το track list του album

The boot
Αν σου λείπει ο αέρας
Κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες
Βίκυ
Rises up
Αγάπη από αίμα
Αλλεργία στις δεσμεύσεις
Hide
Still alive
Τα πιθήκια
Vicky

Δείτε το profile της στο Myspace



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα"...
11 από αυτά θα βρείτε το δίχως άλλο και στο album της Joanna Drigo. Μια νεαρή τραγουδοποιό που κάνει το ντεμπούτο της με 11 ιδιαίτερα τραγούδια, 5 από αυτά με αγγλικό στίχο. Τη μουσική, άλλοτε περισσότερο μελωδική και άλλοτε πιο ηλεκτρική, καθώς και τα λόγια υπογράφει η ίδια. Η παραγωγή είναι του Φίλιππου Πλιάτσικα με τον οποίο γνωρίστηκε σε μία οντισιόν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Από τότε η Joanna Drigo συμμετέχει στις συναυλίες του...

"Σε μία οντισιόν στον "Σταυρό του Νότου" ανάμεσα στα παιδιά που ήρθαν ήταν και ένα κορίτσι με ένα περίεργο όνομα, Joanna Drigo. Aντί για οποιαδήποτε διασκευή προτίμησε να εμφανιστεί παίζοντας ένα δικό της τραγούδι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που την άκουσα, κατάλαβα ότι η κοπέλα αυτή είχε πολλά πράγματα να πει.

Γι αυτό και αισθάνθηκα την υποχρέωση να προσπαθήσω να βρω ένα βήμα να το κάνει. Είναι μαγικό μέσα στα χιλιάδες πράγματα που μας βομβαρδίζει η εποχή πως κάτι πραγματικά καινούργιο εξακολουθεί να σε πιάνει απ' το μανίκι και να σε κάνει να το προσέξεις. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που ένιωσα εγώ ακούγοντας τη φωνή και τα τραγούδια της θα το αισθανθείτε κι εσείς. Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι καλό ταξίδι και καλή ακρόαση!"

Φίλιππος Πλιάτσικας

Απολαύστε την μοναδική Joanna



blogger templates 3 columns | Make Money Online