Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η "πλαστική"... Madonna !!!


Η Βασίλισσα της Pop, που την απολαύσαμε και στην Αθήνα σε ένα μοναδικό show, έχει αναμφισβήτητα το πιο ωραίο και γυμνασμένο σώμα (για την ηλικία της) στην showbiz. Όλες την ζηλεύουν για το σώμα της, την κίνηση της και άλλα πολλά.
Τι είναι όμως “αληθινό” πάνω της ;


Διαβάστε στο Read More για τις πλαστικές της Madonna





«Δεν είμαι κατά των πλαστικών. Είμαι κατά των συζητήσεων με θέμα τις πλαστικές επεμβάσεις» είχε απαντήσει η Madonna σε ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με τις πλαστικές που έχει κάνει.

Επειδή λοιπόν η ίδια δεν θέλει να μιλήσει για τις πλαστικές, ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός κλήθηκε από το αμερικανικό περιοδικό US να μιλήσει για τις πλαστικές προσώπου της βασίλισσας της pop.

Μέτωπο: Η επέμβαση είναι ξεκάθαρη αφού δεν έχει ούτε μία ρυτίδα έκφρασης ή ηλικίας. Βέβαια, αυτό είναι εύκολο να το πετύχεις κάνοντας μερικά botox.

Συνολική αξία: 2.000 δολάρια/χρόνο.




Μάτια: Τα μάτια της, συγκριτικά με παλιά, δείχνουν τεράστια και αυτό το πετυχαίνεις σηκώνοντας τα φρύδια πιο ψηλά και προσθέτοντας λίγο λίπος κάτω από τα μάτια, λίγο πιο πάνω από το κόκαλο. Αυτό σου δίνει μία φρεσκάδα στα μάτια και μειώνει τις ρυτίδες.

Συνολική αξία: 11.000 δολάρια/χρόνο.

Μάγουλα-«Μήλα»: Είναι το σημείο που τόνισε περισσότερο από κάθε άλλο η Μαντόνα λίγο πριν από τη Sticky & Sweet περιοδεία της. Τα «μήλα» της είναι πιο γεμάτα από ποτέ και όταν χαμογελάει τονίζονται ακόμη περισσότερο. Για να διατηρείται το εμφύτευμα στο «ύψος» του χρειάζεται απλά κάποια πολύ μικρά facelifts.

Συνολική αξία: 12.500 δολάρια/χρόνο.


Πηγούνι: Δεν είναι τόσο στρόγγυλο όσο παλιά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια επέμβαση. Φαίνεται πιο έντονο επειδή έχει ανορθώσει τα «μήλα». Είναι το μοναδικό «απείραχτο» ακόμη σημείο του προσώπου της.

Συνολική αξία: 0


Λαιμός: Είναι από τα πιο σημεία που προδίδουν περισσότερο την ηλικία. Απ' ότι φαίνεται έχει κάνει κάποια μικρά lifting και, ίσως, κάποιες ενέσεις bottox.

Συνολική αξία: 4.000 δολάρια/χρόνο.

blogger templates 3 columns | Make Money Online